| Pufuleteee33 a întrebat:

Nu știu ce am greșit dar fosta mea bff s-a supărat pe mine,de mult nu mai suntem cele mai bune prietene si sincer chidar nu mă prea afectează chestia asta dar mă gândeam ca nu o sa ajungem chiar așa să nu mai vorbim deloc, acum 2 zile am intrebat o fata ceva,nu am auzit ce mi-a zis si am intrebat-o din nou,fosta mea prietena incepe sa tipe ca nu stie si sa nu o mai intreb etc. Iar eu ii zic ca nu cu ea vorbeam,atunci a zis ceva de genu:,,Nu cu mine vorbeai? Bine, nici eu nu mai vorbesc cu tine!"apoi mai zice ceva dar nu am prea inteles...de atunci nu vorbim decat maxim 6 cuvinte pe zi,ea zice tuturor ca este suparata pe mine etc. dar sa fiu sincera nici nu ma prea intereseaza,nu ma duc eu la ea sa ma milogesc sa imi spuna de ce e suparata, nu ma mai astept sa fim prietene dar nu ma asteptam sa nu vorbim mai mult de 6 cuvinte. Voua vi s-a intamplat ceva asemanator cu cei mai buni prieteni?

Răspuns Câştigător
| MadRaven a răspuns:

Bună,
Dacă se comportă aşa cu tine înseamnă că nu ţi-a fost niciodată cea mai bună prietenă. A fost o făcătură.
Dacă îţi era prietenă ori te ierta, ori îţi explica unde ai greşit.
Am păţit-o de două ori. Am învăţat că în viaţă am un singur prieten adevărat: eu.
De atunci nu prea am mai legat prietenii, am învăţat că mi-e mai bine mai singură.
Numai bine!happy

3 răspunsuri:
| addelyna2014 a răspuns:

Da... si am invatat ca singurul prieten adevarat pe care il am sunt eu insamai :d

| Snowfall a răspuns:

Chiar degeaba nu cred ca s-a suparat pe tine. Eu zic sa te duci la ea si sa o intrebi de ce este suparata, daca i-ai gresit cu ceva. Nu trebuie sa te milogesti si nu este nici o rusine in asta, nu este ca si cum te-ai ruga de ea sa se impace cu tine, pur si simplu ii spui ca esti curioasa si vrei sa stii.

| Aleecopilzapacit a răspuns (pentru Snowfall):

Eu cred ca ar trebui sa te duci la ea si sa lamuriti situatie...iar daca se va intampla la fel eu cred ca si-a facut prieteni noi si pe cei vechi i-a uitat...