anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numai stiu ce sa mai fac, plang incontinuu si mor dupa fiecare secunda care trece, de 2 zile motanul meu a fugit DIN NOU,numai e in locul in care se ducea el mereu,cand am venit de la scoala, cand am vazut c-a disparut, de vreo 300 de ori m-am dus si am verificat subsolul unde se duse el de obicei si NU era crying Ce sa fac? Ma simt oribil ca l-am pierdut, cum naiba am putut sta asa nepasatoare 2 zile? Eu stau la bloc? Acum e 9, e noapte afara. ce as putea face? crying Am plans o tona si m-am rugat sa-l gasesc iar crying
Si mai am o intrebare. Motanul meu se ducea mereu intr-un subsol, de acolo el venea acasa ( il aduceam eu dar acum nu l-am mai gasit acolo ) si acum 5 minute am vazut o intrebare cum ca pisica unei fete a fugit in subsol si apoi a muscat-o si crede ca are nevoie de antirabie, de vreo 2 ori motanul meu s-a dus in subsol si apoi evident,cum face mereu, m-a muscat, cateodata si cam rau... Este vreo posibilitate sa am rabie? straight face Au trecut cu siguranta 24 de ore de la incident.
MENTIONEZ CA AFARA A PLOUAT RAU IN ULTIMELE 2 ZILE >.< ce sa fac? crying(((( FUNDA
RAPID

5 răspunsuri:
| AdrianVoicu a răspuns:

Vorbeste cu mama ta; p

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AdrianVoicu):

Si ea l-a cautat si nu l-a gasit.

| AdrianVoicu a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate e mort! sau pune postere cu el poate la gasit cineva

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AdrianVoicu):

Mersi de incurajare, eu plang de sparg pereti si tu imi spui asta.

| Usher2800 a răspuns:

Pai poate nu e mort sau altele acum e timpul si alti motani pleaca de acasa dupa pisici se va intoarce el si motanul cand te musca il prinzi cumva si il doare si el musca