| Alexandrio a întrebat:

Buna numele meu e Alex, am 19 si nu sunt fericit, prietenii m-au abandonat eram prieteni de la 14 ani cu unii inca de la 5 eram cald si luat de prost, dar... timpul m-a schimbat am inceput sa devin ca Luceafarul vorba aia Nemuritor si rece si nu mai stiu ce sa fac.Ma imbrac bine si ma duc pe strada sa ma plimb singur intalnesc persoane care sunt reci cu mine imi continui drumu merg pe strada chiar daca imi este frig merg si merg de o luna in coace si nimic.Pe net daca incep sa vorbesc cu cineva imi da seen nu sunt o fire inchisa sau cel putin nu eram cei care ma vad pe strada se uita asa la mine cum stau pe banca si privesc in zare emit un fel de energie negativa in jurul meu. Am consultat psihologi in trecut am luat pastile pentru ticuri nervoase chiar in doze mari inca de la 14-15 ani, de curand am fost la un psiholog bun care mi-a zis sa opresc imediat tratamentul iar prin surprinderea mea nu am mai avut ticuri.Mi-am facut un tovaras care se droga si l-am abandonat de curand pentru ca tot ce facea era sa se drogeze sa saliveze si sa bea. acum incerc sa imi fac o prietena pentru ca nu am avut niciodata o prietena decat asa de 5 min noi eram doar baieti si cand ei se vedeau cu fete imi inchideau telefonul ca eram urat
si nu stiam sa spun nici o gluma si radeam ca un troll.Acum toti zic ca sunt prea calm ca sunt fals dar nu mai pot fi ca inainte si cand incerc sa ii sun sa ma vad cu ei il aud pe unul dintre ei cum zice aaa.Prostuu pu*i inchidei in m***i lui telefonul si atunci ei zic ba ai auzit? si ii da telefonul iar eu ma enervez, apoi ma calmez si merg pe strada singur desi stiu unde umbla... nu ma duc peste ei stau si vorbesc singur in mintea mea si uneori chiar nu ma gandesc la nimic doar la ce frumos e orasu nostru si ce s-ar putea sa il faca mai bun altceva nu mai stiu

Răspuns Câştigător
| Lavy_Lavinia_2000 a răspuns:

De ce 4 picioare? XD

5 răspunsuri:
| Lavy_Lavinia_2000 a răspuns:

Nu stiu de ce dar ce ai scris tu aici mi se pare foarte interesant big grin
Si sa stii ca prietenii adevarati nu te lasa niciodata. Curand o sa le fie dor de tine. Daca nu o sa te caute inseamna ca aia nici prieteni nu-ti erau.Cat despre ala care se droga :/ i-ai dat o sansa? Poate asta era modul lui de a nu se simtii singur. Zic si eu. Stii ce? Cumpara-ti un caine. Macar ala sa-ti fie loial.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Deci nu stiu ce ai scris acolo, nu te omori cu gramatica, dar e un adevarat basm si eu nu am timp. Sfatul meu este sa dai drumul la gps, sa nu cumva sa ajungi in Ucraina, sau si mai rau, in Rusia.

| Alexandrio explică (pentru FABULOSUL6000):

Păcălită de GPS, o pensionară a parcurs 1500 de kilometri în loc de 60...

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Alexandrio):

Aoleu,ce drama.Dar se ducea sa ia pensia? A reusit? Cand a realizat grava ei greseala, s-a urcat repede in tramvai ca sa ceara un loc de la un tanar?

| Alexandrio explică (pentru Lavy_Lavinia_2000):

Nu stiu de ce dar prevad ca, copii mei vor avea 4 picioare sad