Eu iti dau un sfat prietenesc, sunt fata si stiu prin ce treci...eu zic ca in 10 luni ti-ai dat si tu seama cu adevarat daca te iubeste, daca merita sau nu merita! Adevarul este ca esti cam micuta la varsta de 15 ani sa iti incepi viata sexuala, dar tinand cont de vremurile in care traim nu prea se mai ia in calcul... fetele se maturizeaza oricum mai repede.
Sfatul meu este sa faci ceea ce simti tu daca te simti bine cu el si simti ca el merita sa fie primul tau iubit de care iti vei aduce aminte cu drag, Da fa-o...mai ales daca ati facut de cateva ori petting a-ti ajuns oricum mai departe.Iar in primul rand pe cei din familie nu ai cum sa ii dezamagesti pentru ca eu zic sa nu le spui chiar dupa ce o faci. tine pentru tine.
Daca esti proasta o faci... daca el dorea ce e mai bun pentru tine, si te iubea nu ar fi venit cu propunerea asta ( avand in vedere ca ai 15 ani )
Gresesti daca faci de la varsta asta. si cum zicea si cel care a comentat inainte, daca te iubeste nu facea propuneri de genul, astepta ca timpul sa le rezolve pe toate
Esti un idiot, a spus deja in comentariu ca ea doreste nu ca el a propus.