Spune-i ceea ce simti dar incearca sa nu inteleaga ca esti vreo obsedata sau cine stie ce ciudata
Si ce ar trebui sa ii spun? el nu stie ca eu stiu ce au discutat, ca apoi isi da seama ca eu am pus-o pe tipa
Pai, te duci pur si simplu si il saluti asa incep toatee relatiile practic Cati ani are el? sa te pot sfatuii mai bine :*
Pai daca tu ai 15 el are 21 cam mare dar...inseamna ca i-a placut fizicul tau asa presupun si el are alte asteptari.e major
Si daca tine la mine de ce nu m-a asteptat?
Pai, e mai greu..nu sunt baiat sa stiu ce asteptari avea el vorbeste cu el si te vei lamuri scumpa daca mai ai intrabari raspund ccu drag :*
De ce s-a despartit de tine? deoarece si-a dat seama ca e o diferenta de ani maricica intre voi. Asa a gandit el presupun. Stiu persoane unde diferenta e si de 10 ani.
Nu conteaza diferenta de ani ci conteaza varsta ta.
Tu daca ai mai putin de 15 deja se creaza o incurcatura.
Poate ca el s-a pus pe combinatie cu tine deoarece i-a placut cum arati, apoi in timpul relatiei si-a dat seama de gandirea fiecaruia (nivelul de gandire) si probabil a zis "nu are rost" si a pus punct. Daca ai mai mult de 15 ani, ori nu i-a mai placut de tine, ori nu i-ai oferit ce a vrut.