Spune-i ceea ce simti dar incearca sa nu inteleaga ca esti vreo obsedata sau cine stie ce ciudata
De ce s-a despartit de tine? deoarece si-a dat seama ca e o diferenta de ani maricica intre voi. Asa a gandit el presupun. Stiu persoane unde diferenta e si de 10 ani.
Nu conteaza diferenta de ani ci conteaza varsta ta.
Tu daca ai mai putin de 15 deja se creaza o incurcatura.
Poate ca el s-a pus pe combinatie cu tine deoarece i-a placut cum arati, apoi in timpul relatiei si-a dat seama de gandirea fiecaruia (nivelul de gandire) si probabil a zis "nu are rost" si a pus punct. Daca ai mai mult de 15 ani, ori nu i-a mai placut de tine, ori nu i-ai oferit ce a vrut.
Si ce ar trebui sa ii spun? el nu stie ca eu stiu ce au discutat, ca apoi isi da seama ca eu am pus-o pe tipa
Pai, te duci pur si simplu si il saluti asa incep toatee relatiile practic Cati ani are el? sa te pot sfatuii mai bine :*
Pai daca tu ai 15 el are 21 cam mare dar...inseamna ca i-a placut fizicul tau asa presupun si el are alte asteptari.e major
Pai, e mai greu..nu sunt baiat sa stiu ce asteptari avea el vorbeste cu el si te vei lamuri scumpa daca mai ai intrabari raspund ccu drag :*