Vesi daca cunosti pe cineva care iti e prieten si sa facetio ``intalnire`` acidentala (sa te prezinte)
Scrie-i biletele! Asa am facut si eu..Doar ca acum..Ne`am despartit
Pa`pa!
Vezi ce in ce grup umbla daca sta cu cei de la tine din cartier cauta sa ajungi in anturajul lui si dupa poate o sa ajungi si la sufletul lui. vezi (afla ) ce aveti in comun deschide-ti subiecte, intrati intr-o discutie
Salut! Daca sa iti spun cinstit aestea din a 10 dupa experienta mea nu pre atrag atentia celor care sunt clasa a 7-8. In orice caz te-as sfatui sa nu te zbuciumi cind il vezi, stiu ca fetele cind vad pe cineva drag se incep a rusina sau rosi, nu e cazul, staruite sa gasesti mai multa informatie despre el, ceva cercuri comune de interese, activitati in care va participa si el, sau mergind pe linga el uneori poti sa te zimbesti, asa parca de te-ai rusina, si cred ca daca l-ai atinge cu ceva macar in suflet nu va mai putea concura nici o fata, vezi mai intii daca nu are prietena, si daca nu dai foiala, fii cit mai sincera, si fii asa cum esti. Succes!
Haha ti se intampla aceeasi chestie care mi s-a intamplat si mie. Si eu sunt clasa 7 si imi placea de un baiat de a 11 parca a 11 sau a 12. Il vedeam tot timpul dimineata cum se duce la scoala si chiar daca este din acelasi oras cu mine nu il cunosteam. Intr-o zi ma grabeam foarte tare sa ajung numai stiu unde si el se ducea acasa ( am aflat ca sta undeva pe la blocuri in rest nu stiam nimic despre el ). Si ne grabeam amandoi si eu l-am depasit pe el si el cand m-a depasit pe mine m-a impins si si-a cerut scuze si i-am zis ca nu-i nimic. Apoi vorbind cu prietena mea cea mai buna la scoala i-am zis mereu ca imi place de un baiat si intr-o zi el trecea la scoala chiar prin fata scolii mele si i-am zis ei " uite fata asta e " si ea stia mai multe despre el pentru ca e vecina cu el. Si asa am aflat cum il cheama, cati ani are, unde invata, cu cine e, cu cine a fost si totul despre el. Mi s-a parut super ok a fost frumos ca mie chiar imi placea de el ceea ce nu a fost un lucru prea bun. Am mai avut chestii din astea cand el se uita mereu la mine si am aflat ca are masina si mergand intr-o zi la antrenament a trecut pe langa mine si ma clanxonat si eram cu doua fete printre care si prietena mea si ea a zis " hei zuzi stii cine era si pe care din noi a clanxonat, pe tine si era el ".
Dar apoi m-am interesat in mai multe parti de el si de fapt nu stiu ce sa cred despre el : una imi zice ca e un baiat super ok si ca de fapt fosta lui iubita l-a inselat de aia s-au despartit. Alta imi zice ca de fapt el s-a culcat cu aia si apoi a lasat-o pentru alta mai, stii tu cum din liceu si numai stiu ce sa cred. Ehh in fine daca o fi sa fie ceva bine daca nu, numai ma ambalez pentru ca nu stiu nimic despre el si zvonurile circula mult asa ca daca intre-adevar vreau ceva cu el ceea ce eu momentand sunt singura as incerca sa vorbesc cu el si sa il cunosc eu nu din vorbele celorlalti.
Acum revenim la tine :
Deci eu am vrut in felul urmator sa ii fac, asta m-am inspirat dintr-un film de fapt am primit si eu sfatul asta si acum ti-l dau si eu tie. Filmul se numeste " Bodyguard " si este un film pe care ti-l recomand, iar eu vroiam sa fac ca personajul principal, nu iti zic, ca daca iti zic ti se va parea ciudat si nasol asa am crezut si eu pana am urmarit, si ar fi sanse sa mearga.
Eu zic sa te interesezi un pic mai mult despre el si poate poate iti vei schimba pararea sau iti va place si mai mult. Eu zic sa fii un pic mai curajoasa ca daca urmaresti filmul iti dai seama ca lasitatea si timiditatea nu este buna.
Succes!
Stiu ca lasitatea siu timiditatea nu sunt bune.dar sincera sa fiu cand il vad ma pierd complet nu stiu ce sa fac...trec pe langa el ma uit la el (uneori se uita si el si cand ma uit eu la el se imtoarce) dar oricum nu sunt genu sa se inroseasca cand il vede pe baiatu pe care il place! pur si simplu nu stiu cum as putea sa'i spun k il plac
Si cum as putea sa i le dau? stiu in ce clasa sta dar nu si banca sau asa ceva.
Sincera sa fiu si eu am patit asta si am pierdut. nu pot spune nimic decat ca trebuie sa mergi mai departe fiindca el este cu totul alta varsta. gandeste-te ca daca i-ai spune ar bufni de ras sau ar spune sa il lasi in pace. nu este doar un baiat pe lume! poate 100 te plac iar tu nici nu te uiti la ei.
bafta!
Vorbeşte cu el, vezi dacă te atrage şi "comportamentul" lui. Trebuie mai întâi să fiţi prieteni, ca să ajungeţi să vă cunoaşteţi. Apoi îi poţi bate un apropo sau ceva, dacă nu'şi va da el singur seama că'l placi.
I-l dai la vreun coleg/vreo colega sa il dea.
Pa`pa!
Caty_8634 întreabă: