| BrUnEthaThaDeViS a întrebat:

Bunapuppy dog eyes. Vreau sa imi fac un pirsing cand fac 16 ani si vreau sa stiu daca este dureros ( in limba)

12 răspunsuri:
| NoName4573 a răspuns:

Orice este pirsing (asa cred ca se scrie, nici eu nu stiu), tatuaj si ce necesita sa iti gauresti corpul doare. Pentru ca trebuie sa iti gaureasca pielea mai alea in limba (mai exact este ca si cum iti implanti un ac in piele si treci pe partea cealaltalaughing ). Lafel si tatuajele, "creionul" cu care iti deseneaza pe piele are ace.

| CatelusiiSarPeSaltele a răspuns:

Eu it spun sa nu it faci...pentru binele tau big grin

| BrUnEthaThaDeViS explică:

CatelusiiSarPeSaltele de ce?

| Daiana76 a răspuns:

Da este dureros si trebuie sa te gandesti daca chiar merita.Se poate in sapt in care ti-l faci sa ti se infecteze si o sa ti se umfle limba nu o sa poti vorbi prea bine si si va fi destul de greu cand vei manca.

| BrUnEthaThaDeViS explică (pentru CatelusiiSarPeSaltele):

De ce?
ce se intampla?

| CatelusiiSarPeSaltele a răspuns (pentru BrUnEthaThaDeViS):

Pai e naspa sa iti gauresti corpul doar pentru a iti impodobi limba sau ce vrei tu cu un metal.Eu it spun sa nu faci asta si + ca doare si poti sa faci infectie...e naspa, dar daca tu consideri ca asta e bine pentru tine fa-ti pentru ca eu nu am cum sa te impiedic din a-ti face rau singur big grin

| DeyCj a răspuns:

În momentul în care ți-l pune nu că de regulă dacă nu îl faci la negru și mergi la profesionișit ar trebui să îți facă anestezie, ad pota să te doară după aia.Depinde și unde vrei să îți pui pirce-ul.În limba de exemplu trebuie să ai grijă ce mănânci după aceea ca să nu îți provoci hmoragie. știu un prietem de al meu care după 24 de ore de la „operație" a consumat chipsuri și o avut probleme cu hemoragia.Adevărul e că depinde de la organism la organism asta, și nu prea o recomand.da©a vrei să ieși în evidență cu ceva recomand aletceva nu așa ceva.Succes

| BrUnEthaThaDeViS explică (pentru DeyCj):

Nu vreau sa ies in evidenta vreau sa I'll pun pentru. Ca imi place dar nu vreau totusi sa imi fac rau pentru un moft...

| DeyCj a răspuns (pentru BrUnEthaThaDeViS):

Din căte știu dacă ți-l pui la prfesioniști nu ai cum să îți faci rău.Riscant devine dacă apelezi la hai să zicem prieteni sau cunoscuți(asta ca să înțelegi ideea cu „la negru"). Succes

| BrUnEthaThaDeViS explică (pentru DeyCj):

Mda..mai bine nu-l mai pun nu am de gand sa sufar din cauza unui moft

| Nolkyz a răspuns:

Mai mult doare o perioada dupa ce iti faci gaura decat in timp ce ti-o faci.

| DeyCj a răspuns (pentru BrUnEthaThaDeViS):

Acuma asta e vorba aia dragostea doare.Alegerea e a ta