| anameoow a întrebat:

Oare de ce toti baietii din ziua de azi prefera(scuzati expresia)curvele.Sau cel putin..desi o tipa e urata, daca are forme toti sar pe ea.O chestie nu pot sa inteleg..de ce fetele mai. originale sunt considerate ciudate?

13 răspunsuri:
| leeya a răspuns:

Nu prea stiu...

| MauiNight a răspuns:

Fetele frumoase, inteligente, se respecta si nu umbla cu orice ratat. Ratatii care nu le pot avea, de ciuda le jignesc.
Asa ca, fiind foarte limitati, ajung sa umble doar cu, nu-mi scuzati expresia! curve.

| anameoow explică (pentru MauiNight):

Hahaha imi place raspunsul tau!laughing

| JellyHeartYOU a răspuns:

Pentru ca le place sa fie considerate asa laughing altfel n ar s-ar mai plange pe site-uri ca TPU

| Bibiiy a răspuns:

In primul rand "curvele" sunt mult mai usor de prostit.Pe cand o fata "originala" cum zici tu. Nu o gasesti in toate barurile si la toate colturile strazii asteptand vre`un gigolo care sa o "cucereasca".

| anonim123456 a răspuns:

Baietii din ziua de azi vor "bunaciuni" ca sa le poate *** mai bine happy

| GoBackInFuture a răspuns:

Eu sunt baiat si sincer nu prea asta caut la o fata (sa aiba curul si sanii mari), caut o fata care sa ma inteleaga, cu care sa vorbesc si sa stau cu ea, sa ne simtim bine unul cu altul. Din pacate, in zilele noastre sunt intalnite din ce in ce mai multe specimene ca cele prezentate in descrierea ta sad

| anameoow explică (pentru GoBackInFuture):

Wow..rar gasesti un tip ca tine.Da..sunt multe specimene de genul, dar crede-ma ca sunt multe fete care sa aiba calitatile pe care le-ai zis tu xD

| GoBackInFuture a răspuns (pentru anameoow):

Mersi mult big hug, nu cred ca multe fete se intreaba ceea ce te intrebi tu, majoritatea sa uita ca baiatul sa fie doar un pachet de muschii si sa conduca cel putin un Mercedes ca altfel nu-l baga in seama... putine fete gandesc ca tine big grin

| Crazyycoffedrop a răspuns (pentru GoBackInFuture):

Eu sincer nu cred ca e adevarat...adica din punctul meu de vederelaughing Eu nu ma uit dupa "patratele" pe mine ma atrage simtul umorului si felul in care vorbeste adica mna...laughing Sunt unele care se uita numai dupa patratele dar eu nu sunt asatonguelaughing

| GoBackInFuture a răspuns (pentru Crazyycoffedrop):

Poate ca tu nu, dar eu am intalnit in comunitatea mea destule fete de genul acesta, poate tu esti altfel big grin

| Crazyycoffedrop a răspuns (pentru GoBackInFuture):

laughing Sigurtongue

| GoBackInFuture a răspuns (pentru Crazyycoffedrop):

Crezi ce vrei, mie nu-mi pasa happy