| HopSlow a întrebat:

Ok, deci o sa povestesc ce 'indur' eu zi de zi sad. Eu ies mereu seara afara, siii nu am cu cine sa stau, persoanele pe care le consider prieteni, ma jignesc, alunga, injura etc. Eu nu le am facut nimic, sunt genul de persoana ...cum sa explic, nu pot sa jignesc pe cineva fiindca imi este mila, nu stiu de ce sad.Este putin cam greu de explicat. Mereu cand stau cu acele persoane, audnerda, mars draq. -Wa prostule ce faci aici?.Mereu cumpara suc, lay's etc. "Ba nu i da si lui " Eu mereu cand am le dau...uneori raman eu fara, dar le dau lor. Diferenta de varsta este de 2-3 luni, deci nu sunt mai mari. Acum 2 zile, era un baiat suparat acolo si am stiut ca i place de o fata si l am intrebat "Man, ce ai? Esti oke? "Lasa ma draq, du te n ^^^^^" "Te gandesti la (fata pe care o place) "si laughing a venit sa ma bata. Eu nu vreau sa lovesc, nu pot, imi este mila. Cu toate ca l pot bate, nu vreau. In seara asta m am dus afara, si era un baiat pe care il cunosc de 9-10 ani cred. L am rugat sa mi dea ceva, si el a inceput sa ma injure, etc. Deci la acest baiat nu i am facut nimic niciodata, mereu cand am avut ceva i am dat fara sa ezit, l am ajutat etc.Stiu un lucru super penibil despre acest baiat, dar nu l spun la nimeni, iar daca el ar sti ceva despre mine penibil, n ar ezita sa l spuna la toti si sa ma faca de ras. Stiuu, sunt penibil 100%, dar mereu ma alunga, injura etc si chiar nu stiu ce sa fac sa ma imprietenesc cu ei. Da,sunt penibil sad. In seara asta am plecat acasa doar din cauza lor sincer, si mi a fost urat s o mint pe mama ca " Nu era nimeni afara", n am alti prieteni sa zic asa, doar pe ei uneori cand nu ma jignesc. Va rog, un sfat, ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Salut frate.
Pai astfel de persoane nu le poti considera prieteni,n-ai cum chiar daca numai cu ei vorbesti,ar trebui sa vorbesti cu ei calm si rational poate o sa rezolvati totul dar daca ei nu vor sa vorbeasca cu tine si nu-i intereseaza ce ai tu de spus eu zic ca n-are sens sa mai incerci cu astfel de oameni,mai bine ignorai,nu-i baga in seama,fate ca nu-i cunosti si gata chiar daca ti se adreseaza tie,nu-i bagi in seama,nu trebuie sa fii tu bataia lor de joc, ii ignori si gata.
O sa ai si tu prieteni buni candva odata si odata cu care sa discutii despre diverse subiecte comune, poate sa va plimbati prin parc, sa jucati fotbal, sa va jucati pe calculator.
Sper ca te-am ajutat cu problema asta.
Toate cele bune.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce-ți folosește să te împrietenești cu ei dacă ei nici măcar nu te vor?

| OldSoul a răspuns:

"Cand esti bun esti luat de prost"
Deci ori ii iei si tu la misto si ii provoci, sa vada ca esti la fel ca ei, asa in scurt timp nu te vor mai "discrimina", ori iti cauti alti prieteni.

| Fanel006 a răspuns:

Esti cam fraier.Sincer.Daca te porti asa bine cu ei, te vor considera fraier.Genul asta de oamenii nu sunt intelesi.Ei te folosesc, vin la tine si iti iau mancarea.Ba ce naiba faci? Isi bat astia joc de tine? Fii mai rau,, sa vada ca nu esti,, de folosit,, si poate isi vor schimba atitudinea.Ar trebui sa discuti si cu familia despre asta!

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Multumesc mult pentru funda.
Ma bucur ca te-am ajutat.