Nu prea dai dovada de maturitate gandind asa.Nici nu ai cum, la 15 ani.Sant sigur ca maica-ta va schimba cearsaful dimineata. Daca vor face ce vor face.Vei creste si ai sa vezi ce inseamna lipsa sotului(iubitului) mai mult timp de langa tine.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Gandeste-te ca daca ei nu ar fi facut asta tu nici nu ai exista, sunt vreo 8 miliarde de oameni pe terra si toti ne-am născut asa, oricum vor schimba cearsaful a doua zi
Propune i mamei tale sa dormiti impreuna toate trei iar tatal tau sa doarma in sufragerie
Chiar ti se pare atat de super mega extra ANORMAL sa nu vreau sa se intample lucrul asta in PATUL MEU? nu sunt mediocra, stiu ca intr-o familie, unde dragostea exista, exista si sexul. Nu asta e faza. Doar ca vreau ca ei sa isi desfasoare * activitatile * in propriul pat. Oricat de ciudat ar suna.Sa imi schimb intrebarea? CUM AR TREBUI SA VORBESC CU EI DESPRE ASTA, ASFTEL INCAT SA NU SE SIMTA JIGNITI?
Ai dreptate. Multumesc, si o noapte linistita iti doresc.
Deci sa inteleg ca parintii tai nu mai au voie sa faca dragoste in casa lor? Cum sa le interzici asa ceva? E ceva normal si au dreptul s-o faca. Lasa-i sa doarma in camera ta ca nu mori. Si de unde esti tu asa sigura ca vor face asta? Mai bine taci si du-te sa dormi la matusita.
P.S. Sa nu-ti traca prin cap sa le zici asta. )
Nu am zis ca nu ai voie dar nu in patul, mi-ar fi scarba sa dorm in el.
)))) Esti circ si tu. Doar n-o s-o faca si ei chiar atunci, sa fim seriosi si daca o s-o faca n-o sa ejaculeze pe cearsaful tau. Ce naiba.
)))))))))))) poate asa e.
Pai nu tu ai cumparat patul ei l-au cumparat e patul lor
Ei da, asta-i buna ) eu dorm in el
Poate cand tu esti plecat nu dormi numai tu Muahhaha Sunt malefica
Nu vreau sa cred asta )
Mai bine ai crede.e adevaraat ei mi-au zis mie