anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii vor sa varuiasca camera lor. 2 zile, pana iese mirosul ei vor sa doarma in camera mea, iar cu sora mea sa dormim la bo matusa ( alta casa, ceva mai departe ) stand singuri in casa, ma gandesc ca vor face ce vor face. Faza e ca ma dezgusta sa stiu ca mai mult ca sigur vor face asa ceva in patul meu. Stiu, sunt parintii mei, dar imi e greata, efectiv. Tata a venit de cateva zile acasa, dupa cateva luni de plecare, de asta sunt atat de sigura ca vor profita de moment.Nu stiu ce sa le mai spun sa ii conving sa doarma in sufragerie ( au loc ) si sa ma lase sa dorm in camera mea. Ce sa fac? incerc sa dau dovada de maturitate, atat cat pot, pentru 15 ani ai mei, sa inteleg, ca trebuie sa iasa mirosul de var, sunt constienta ca ei nu pot dormi acolo, riscand sa se intoxice.Nu ii pot spune mamei, sigur m-ar injura...ea ma injura si daca nu am sters bine masa...

20 răspunsuri:
| CreaţaWsz a răspuns:

laughing Deci sa inteleg ca parintii tai nu mai au voie sa faca dragoste in casa lor? laughing Cum sa le interzici asa ceva? E ceva normal si au dreptul s-o faca. Lasa-i sa doarma in camera ta ca nu mori. Si de unde esti tu asa sigura ca vor face asta? Mai bine taci si du-te sa dormi la matusita.

P.S. Sa nu-ti traca prin cap sa le zici asta. laughing)

| Marrythenight a răspuns (pentru CreaţaWsz):

Nu am zis ca nu ai voie laughing dar nu in patul, mi-ar fi scarba sa dorm in el.

| CreaţaWsz a răspuns (pentru Marrythenight):

rolling on the floor)))) Esti circ si tu. Doar n-o s-o faca si ei chiar atunci, sa fim seriosi si daca o s-o faca n-o sa ejaculeze pe cearsaful tau. Ce naiba. laughing

| Marrythenight a răspuns (pentru CreaţaWsz):

rolling on the floor)))))))))))) poate asa e.

| paezi a răspuns:

Te sfatiesc sa nu faci copii laughing

| Marrythenight a răspuns:

Chiar ti se pare atat de super mega extra ANORMAL sa nu vreau sa se intample lucrul asta in PATUL MEU? nu sunt mediocra, stiu ca intr-o familie, unde dragostea exista, exista si sexul. Nu asta e faza. Doar ca vreau ca ei sa isi desfasoare * activitatile * in propriul pat. Oricat de ciudat ar suna.Sa imi schimb intrebarea? CUM AR TREBUI SA VORBESC CU EI DESPRE ASTA, ASFTEL INCAT SA NU SE SIMTA JIGNITI?

| Marrythenight a răspuns (pentru paezi):

Ai fost foarte amuzanta.

Răspuns utilizator avertizat
| Marrythenight a răspuns (pentru TheMechanix):

Ai dreptate. Multumesc, si o noapte linistita iti doresc.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Asa e cand oul invata gaina; n-am ce spune

| darrio2007 a răspuns:

Nu prea dai dovada de maturitate gandind asa.Nici nu ai cum, la 15 ani.Sant sigur ca maica-ta va schimba cearsaful dimineata. Daca vor face ce vor face.Vei creste si ai sa vezi ce inseamna lipsa sotului(iubitului) mai mult timp de langa tine.

| unprietenaproape a răspuns:

Propune i mamei tale sa dormiti impreuna toate trei iar tatal tau sa doarma in sufragerie

| hhhapciuuu a răspuns:

rolling on the floor) las' ca nu o sa-ti murdareasca toate asternuturile patului. lol de lol

| EllyClau a răspuns (pentru Marrythenight):

Pai nu tu ai cumparat patul big grin ei l-au cumparat happy e patul lor rolling on the floor

| Marrythenight a răspuns (pentru EllyClau):

Ei da, asta-i buna laughing) eu dorm in el rolling on the floor

Poate cand tu esti plecat nu dormi numai tusmug Muahhaha laughing Sunt malefica

| Marrythenight a răspuns (pentru EllyClau):

Nu vreau sa cred asta laughing)

Mai bine ai crede.e adevaraatsmug ei mi-au zis mie laughing

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Happyjump a răspuns:

Gandeste-te ca daca ei nu ar fi facut asta tu nici nu ai exista, sunt vreo 8 miliarde de oameni pe terra si toti ne-am născut asa, oricum vor schimba cearsaful a doua zi