Deci eu recomand o rochita fara bretele care sa fie putin mai sus de genunchi si tocuri de vreo 6 cm la care poti adauga un bolero in ton cu culoarea rochitei.Asta daca vrei ceva elegant.
Daca vrei ceva mai de distractie in care sa te simti lejer poti opta pentru o pereche de pantaloni albi, cu un top colorat si opincute(balerini) la care bineinteles mai poti adauga accesorii ca: gentuta aceia draguta pe un umar si cam neincapatoare care se poarta acum, margelutze colorate, cercelusi) etc.
BAFTA! si sper ca ti-am fost de ajutor:*:*:*:*
Pai daca ai bustul mic. cred ca ar fi bine sa optezi la o rochita cu bretele pentru ca cele fara bretele se concentreaza mult pe bust. O rochita deasupra genunchiului. Daca esti mai micuta iti poti lua niste pantofiori cu tocul putin mai inalt... dar nu exagerat. Sper ca ti-am fost de ajutor .
Http://www.vicky-martin.com/......20mann.jpg cred ca ceva in genu ti se potriveste perfect;)
Buna! Si eu am cam aceeasi problema. Obisnuiesc sa ma imbrac sport, dar acum am optat pentru o rochita cu bretele, sub genunchi, balerini si, de ce nu, o gentuta pe umar,"neincapatoare". Oricum, esential e sa te simti tu bine, comod.Alegerea e a ta! Have fun!