| nonametoshow01 a întrebat:

Buna, pe data de 19 decembrie mi-a venit prima oara menstruatia (am 13 ani) insa sunt in a 15 a zi iar aceasta inca se prezinta, nu as vrea sa merg la ginecologlaughingdaca ati avea idee ce ar putea fi si daca este grav.

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Din pacate, cu riscul de a te dezamagi, vizita la ginecolog este necesara. Avand in vedere varsta ta, sansele sa fie ceva grav sunt spre 0, cel mai probabil s-ar opri de la sine in cateva zile menstruatia dar vizita la ginecolog este absolut necesara pentru a gasi cauza exacta. Cel mai probabil este hormonala si o sa ai nevoie de tratament.

De ce iti zic sa mergi la ginecolog?

Este foarte important pentru a evita diverse probleme pe termen lung ( cum ar fi dureri foarte mari la menstruatie, probleme de fertilitate, diverse chisturi, etc).

Te rog sa ii spui mamei tale si sa iti faci o programare

7 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

TU de mai bine de doua saptamani ai menstruatie si inca nu ai vorbit cu mama ta?
vorbeste cu ea sa faca o programare.
Un ecograf va dezvalui cauza.

| Violleta2022 a răspuns:

Recomand de urgenta sa mergi la ginecolog sau la spital, fiindca nu este normal sa pierzi atata sange.
Poti lesina in orice moment din aceasta cauza.
Spune urgent mamei tale!

| Miruna333 a răspuns:

De ce sa nu vrei sa mergi la ginecolog? Nu mananca pe nimeni. Oamenii care nu se duc la medici, isi cam merita soarta. Mai bine PREVII, decat sa TRATEZI

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu e deloc normal sa te tina menstruatia 2 saptamani si ceva.Mergi urgent la medic, logic ca este grav!

,, Atenție, ciclul abundent prelungit mai mult de 7 zile și necesitatea de a schimba absorbantul la un interval mai mic de două ore, indică prezența menoragiei sau a unei alte tulburări menstruale ce necesită vizita la medicul ginecolog.'' - https://www.donna-medicalcenter.ro/blog/menoragie.html

| nonametoshow01 explică (pentru Violleta2022):

Astazi nu mi-a mai venit

| nonametoshow01 explică (pentru dullcat):

Astazi nu mi-a mai venit, dar o sa ii spun mamei mele si probabil voi merge la un control