Esti simpatic, parerea mea e sa zambesti muuuuult! Si sa fii multumit de cum areti! Si frizura ta e ok, asa ca Like! Fundiiita?
Ba gogule u esti fata ma)))? Vezi ce scrie acolo sus PENTRU FETE pe langa k nu auzi nici nu vezi)))))).A si o sa fie parada gay la rio de janeiro.Intre timp iti cauti un gay pentru tine pe TPU.Hai ceau
Din poza se vede ca ai atitudine, dar totuși dacă vrei sa ai succes la fete nu mai posta întrebări de genul. Probabil nici ție nu-ți place când auzi o fata zicând " Ti se pare ca sunt drăguță"? Asta e doar e parerea mea...
Poi cred ca ti se pare k m-am machiat)). Nici vorba de asa ceva.
M-a cam amuzat intrebarea...da daca vrei sa stii, multe persoane au diferite gusturi, ca de exemplu eu, care nu prea imi plac mie cei cu parul scurt. ma tin mai mult dupa baietii cu parul mediu sa zic da, multa lume crede ca am gusturi ciudate, altelor le plac fara nici un fir de par in cap ..altora aia cu creasta. ma rog nu cum arati conteaza, parerea mea este ca ceea ce esti si comportamentul e important adica de ce ai avea nevoie de " cel mai frumos barbat din lume " daca el e prost, lenes si alte exemple negative, tine minte inca odata, nu cum arati conteaza! fetele nu se uita numai la asta, deci sper ca te-am ajutat si sa nu te iei dupa pitipoancele care zic ca esti urat sau ca. "nu esti genul meu, stii" exista oriunde o fata in lume care te va placea asa cum esti tu, o zi frumoasa !
Sauu esti si nu vrei sa recunostii )))))))). ce intrebarii FRATEE :-J.