| vikirikimiki08 a întrebat:

Buna!
Poate ma puteti ajuta cu o parere. Am un fost coleg de munca(este mai mare de ani ca mine), cu care mai pastrez legatura, mereu cand ne vedem se fasticeste in fata mea, tine privirea in jos cand vorbim, face glumite mereu pe seama mea, ma ingana(face asta in privat mai mult). Iar ultima data cand ne-am vazut si dupa ce am schimbat cateva vorbe mi-a zis:,, ne auzim, oricum stai aproape,,, voi de ce credeti ca reactioneaza asa?

11 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Tu de ce crezi ca reactioneaza asa, de ce bate un baiat apropo ca stati aproape unul de altul, vrei confirmarea de la noi ca te place si doreste sa va mai vedeti? Hai ca nu ai 5 ani, simti si tu laughing

| vikirikimiki08 explică (pentru MarianWLF):

Vreau sa intreb ca nu cumva sa fii interpretez gresit. Ce sa fac..sa ma duc mai des in vizita pe la el la munca, eventual sa il iau la o cafea?! dupa poate intra si el la idei si isi da seama.

| MarianWLF a răspuns (pentru vikirikimiki08):

Noi ca barbati suntem fiinte simple in mare parte, daca il placi da-i de inteles intr-un mod simplu cum ar fi "daca zici ca stam aproape cand ma inviti la o cafea?" si vezi ce zice, cu toate ca ar trebui sa isi dea seama ca ii dai semnale pozitive si sa fie destul de barbat sa ia initiativa de a face tranzitia catre o prima intalnire, acum depinde daca a incercat sa mai comunice cu tine prin mesaje, nu doar cand va intalniti din intamplare, sa arate acel interes catre tine, sunt cam putine delatii sa imi dau seama cat la suta e interesat de tine, ii poti spune ceva de genul cum ti-am zis mai sus dupa sa astepti sa vezi ce face, daca chiar te place trebuie sa lase emotile deoparte si sa faca un prim pas catre tine.

Ideea este ca el mi s-a parut apropriat, comunicativ de cand l-am vazut prima data. Si am pastrat
doar relatia de sef-angajat( am fost colegi de munca), iar cand a plecat din companie si mai venea in vizita a inceput sa se poarte asa(am mentionat mai sus)doar cu mine. Plus ca nu am numarul lui de telefon ca sa mai vorbim prin mesaje..Si acum nu stiu ce sa fac..desi asta cu cafeaua pare cea mai buna solutie..macar de inceput asa.

Poti incerca cu cafeaua, decat sa ramai cu intrebari macar vei afla raspunsul si nu te mai framanti, pana la urma nu ai nimic de pierdut, atat tin sa precizez, sper ca nu e intr-o relatie daca vrei sa faci asta.

Sper sa nu fie intr o relatie pentru ca chiar ar fi aiurea mai ales ca si da semnale cum ca este interesat de mine.

| StoicAnalysis a răspuns:

Serios? Iti flutura baietasul ditamai steagurile in fata ta si tot nu ti-ai dat seama? laughing

| vikirikimiki08 explică (pentru StoicAnalysis):

La ce te referi?

Mai mult de atat nu stiu ce sa zic, fa cumva sa comunicati si sa ii afli starea actuala, daca e singur e ok, daca nu ai grija, daca are partenera si da semnale altor fete poti fii tu in situatia de a fii partenera lui in timp ce e interesat si de alta fata, succes!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru vikirikimiki08):

Ma refer ca baiatul ala il vedeai de la o posta ca ii place compania ta si se rusineaza in preajma ta. Ma mir cum de nu ti-ai dat seama atunci cand ai vazut semnele astea.

| vikirikimiki08 explică (pentru StoicAnalysis):

Fiind fosti colegi de munca m-am gandit ca o da in stil de gluma initial.