Am citit-o pe toata. Fara sa trisez!
Acum, daca intrebi, eu iti raspund. Ceea ce ai scris tu, eu numesc lirica de circumstanta, aici conditia data fiind foarte vizibila: calitatea ta de @castrvecior incepator.
Penultimul vers, in capat, mai la dreapta apare un cuvant "segnete". Adica? poate cheia poeziei sta in acel segnete si de aia...
Este frumoasa. cred ca o sa le placa si celorlalti... Are figuri de stil, imagini artistice si este cam lunga`.Cu alte cuvinte esti tare daca ai facut-o tu! :*
Buna.
Este o poezie simpatica, esti talentata.
Iti recomand sa revizuiesti versul "Pe cerul de diamant lung!" - nu suna prea bine. Poti incerca "Seninatatea cerului o alung " sau nu stiu, cum vrei tu.
Foarte tari versuri! Rar mai vezi poezii care sa nu fie kitsch in ziua de azi. In mare parte, poezia postmoderna e, dupa parerea mea cel putin, un gunoi. A ta, pe de alta parte, ne mai aduce speranta alaturi de cei care nu au uitat ce inseamna cu adevarat liricul...
Scuza-ma nu ma uitasem la nume rectific esti talentat*.
Mersi. Si eu, in ceea ce priveste cuvintele, o incepatoare Nu stiam ca face parte din dictionarul romanesc de cuvinte.
Segnete suna intr-un fel asa ca decretez: segnete e buricul poeziei tale. Pe care am citit-o toata. Fara sa trisez!
anonim_4396 întreabă: