U esti e acord cu viata lui de acum, caci o sa fie si viata ta nu peste mult timp,
esti sigura ca il iubesti mai mult decat te iubesti pe tine si decat iti iubesti parintii?
el ce crede despre situatia lui, ce vrea sa faca/ faceti in viata, cum vede el viitorul lui si a vostru impreuna ca si familie cat si ca indivizi?
dar tu cum vezi acest viitor?
daca ai avea o boala si numai un medicament foarte amar te-ar ajuta l-ai mai lua? ai face la fel si daca ar fi un "medicament emotional"?
daca crezi ca o sa fii fericita alaturi de el asteaptal si nu asculta ce zic parintii nu ei o sa traiasca cu el (dipinde daca s-a schimbat )
El ma iubeste stiu mia demonstrat dac ...mam saturat de atatea certuri
Mi-a demonstrat ca ma iubeste, s-a schimbat dar m-am saturat de atatea certuri cu parintii mei
Nu am zis ca va fi usor pentru ca nu are cum sa fie din moment ce ai investit atatea emotii, planuri, vise. Dar mai sunt acele planuri asa cum erau, va intreptati in directia atingerii lor?
Eu cred ca e o decizie foarte importanta pentru tine, pentru voi, trebuie sa analizezi cat mai multe puncte de vedere (prieteni, colegi, bunici - cu toti cei ce-ti permiti sa discuti asta si nu in ultimul rand cu parintii si prietenul tau). apoi poti lua o decizie si tot ce-ti pot spune fa ca acea decizile ce o vei lua sa FIE DOAR IN FOLOSUL TAU. nu sa fie de dragul unor amintiri, nu de mila (sau frica) prietenului tau, nu de gura parintilor.
ai putea raspunde in detalii cat se poate de amanuntite la o serie de intrebari, ce va de genul:
ce vrei sa faci peste 10 sau peste 20 ani, ce meserie, unde sa locuiesti, ce imbracaminte vei purta, cum va fi anturajul tau, cum va fi decorata casa ta, vei avea copii- cati, cum v-or fi ei, cum ii vei educa si unde etc?
te (mai) poate ajuta prietenul tau sa ajungi acolo? daca da in ce fel si daca nu cat de importanta va fi pentru tine situatia asta de acun atunci peste 10 respectiv 20 ani?
succes