| TurnulBabel25 a întrebat:

Povestea pe scurt este: m-am certat cu fosta colega de banca pentru ca eu am facut o tampenie si apoi ea nu a mai vrut sa auda de mine. Am zis sa o las in pace, dar am inteles de la colegele ei de camera(stam in acelasi campus universitar si la 3 camine distanta) ca e aproape de o depresie ca nu are pe nimeni alaturi. Sa apar asa brusc in viata ei nu cred ca ar fi ideea cea mai buna. Intentionam sa ii trimit ceva, dar nu stiu ce. Idei? Multumesc! P.S:pe 8 noiembrie se implinesc 2 ani de cand dirigu' ne-a mutat pe amandoua intr-o banca(dar din clasa a noua colindam orasul impreuna si mergeam la petreceri)

3 răspunsuri:
| chitaramea a răspuns:

Ar fi genial sa ii scrii o scrisoare in care sa ii mentionezi tot ce inseamna pentru tine ca iti pare rau de tampenie si ai nevoie de ea cu si ea are nevoie de tine... incerca sa fi cat poti se sincera pentru ca asta conteaza. Si i.ai putea lua o cutie mare de inghetata sa o mancati amandoua razand ( o sa fie frumos ca o sa fie iarna sau cel putin aproape iarna) Bafta. Sa va distrati!

| TurnulBabel25 explică (pentru chitaramea):

O sa ii scriu ceva si o sa ii cumpar un Strumf de plus(ea imi spunea "Strumfulica") nu e fan inghetata. Si o sa ii las cadoul la una din colegele ei..ar fi ok?

| chitaramea a răspuns (pentru TurnulBabel25):

Sau o rogi pe o colega de a ei sa puna toate astea la ea in banca asa va fi obigata sa citeasca scrisoarea ca sa afle de la cine e happy