Da,e chiar foarte normal.
Dar...cum a spus si MountainsOwO aceasta generatie e cam deplasata,ca sa zic asa. Oricum, nu trebuie sa te iei dupa gura lumii, nu iti doreste binele, decat raul. Ganditi pentru voi, faceti ce simitit ca e bine nu sa va influenteze altii.
Binenteles ca este normal, chiar nu e nimic anormal in așa ceva...
De ce crezi ca ar fi ceva anormal?
Da prietena ta poate sa sarute prima oara cand face sex de ex la 19 ani, intelegi.nu este o varsta anume cand sa saruti, dupa spusele tale, prietena ta e o fata cu capu pe umeri si a fost crescuta pe concepti vechhi cuym am fost si eu crescut
Ei bine tovarasu meu cel mai bun are 18 ani si n-a facut nimic pana acum... Deci se pare ca e normal, oarecum...
Da. Fiecare se sărută la orice vârstă vrea. Numai că generaţia asta cam batjocoreşte lumea care nu sau sărutat odată-n 16 ani. Fără supărare. Ăsta e adevărul. Dar eu nu judec .
Depinde de persoana. Unii au curaj sa se sarute mai devreme, altii mai tarziu.Dar poate esti tu primul ce o saruta.
Da e normal, fiecare face ce vrea, poate nu se simte pregatita sau poate asteapta persoana potrivita
Sincer, e mai normala decat multi de pe acest site care au facut si sex la 15 ani. Nu trebuie sa existe o varsta anume, o faci cand esti pregatit!
Da,e normal, ce ti se pare asa ciudat?
Si eu tot 16 si nu m.am sarutat cu nimeni.Pur si simplu nu am gasit persoana potrivita.