anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea e cu un baiat pe care il place mult si invers, dar cu toate astea se cearta si se impaca foarte des.

Ce sfaturi ii dati?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Să fie mai calmi şi mai răbdători unul cu altul, să nu se aştepte unul de la altul ca celălalt să ştie ce are partenerul în cap, şi cel mai important, când apare ceva ce pe unul îl deranjează, fuguţa să vorbească relaxat şi calm despre asta cu celălalt. Comunicarea este totul happy Asta şi încredere. Şi sinceritatea, evident. Să nu se mai certe şi să nu facă istericale de regină a dramei sau de rege al dramei, dacă el începe, pentru că toate astea zguduie relaţia, şi la un moment dat, chiar dacă unul va dori împăcare, celălalt nu, şi s-a dus pe apa sâmbetei tot...

5 răspunsuri:
| loveyou99 a răspuns:

Ok, deci ei se iubesc? Dacă chiar este așa cum zici tu ar trebui să înțeleagă că mereu există și certuri dar acum depinde și ce motive sunt...
Eu zic că ar trebui să se gândească că sunt diferiți și să accepte asta, atuncea certurile vor fii mai puține și o să aibă o relație frumoasă. Să se bucure de eawinking

| michelia a răspuns:

Poate asa functioneaza relatia lor, cu scintei happy.

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Sa incehie relatia. Si eu am facut acelasi lucru si am stat cu un baiat 7 luni. Acum se roaga de mine sa ne impacam dar nu mai are rost ca ne certam din 3 in 3 zile. Deci. sa se opreasca aici.winking

| Catalina1243 a răspuns (pentru DakotaRoyse):

Mersi pentru sfat.O sa il transmit prietenei mele.

| mona a răspuns:

Unul din ei ar trebui sa o lase mai moale altfel risca sa se desparta definitiv