| Nush7283 a întrebat:

Buna, prietena mea m-a blocat pentrucă i-am spus "de când ești in grupul ala ai cam uitat de școală" (a găsit un grup de WhatsApp pe tiktok) copii din grupul acela au peste 13 ani si vorbesc foarte foarte multe prostii, a început sa vorbească cu un băiat de 16 ani ea având 10 ani (la mințit ca are 13 ani jumatate) plus i-a dat gândul la băieți, e dabi clasa a IV a si ia note mici de asta i-am spus ca a uitat de școală. E bine ce i-am spus sau săi cer scuze?

5 răspunsuri:
| nujcatoatesuntluate a răspuns:

E bine ce i ai spus! Las o in pace, mai mult ca sigur o sa vina înapoi și o sa va impacati.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Ai dreptate, deci n-ai niciun motiv să-i ceri scuze. Eu zic s-o lași în pace, astfel de fete nu te ascultă nici să le aduci cel mai bine gândit argument, le stă mintea doar la "jmekerași cu bemve". Pentru ele există două variante de viitor: ori intervin părinții și atunci fata, de voie, de nevoie, își revine (foarte rare cazuri) ori fata își păstrează anturajele dubioase și până la urmă și-o ia.
Băiatul ăla de 16 ani mi se pare un dubios; cum poți să te îndrăgostești de-o fată cu 2 ani jumate mai mică, pe care nici n-ai văzut-o vreodată?
Concluzia: n-ai greșit cu nimic.

| marrryya a răspuns:

Ai facut ce trebuia, mai ales avand in vedere faza cu baiatul de 16 ani. Dar ce grup?

| Nush7283 explică (pentru marrryya):

A găsit ea un grup de WhatsApp pe tiktok, nu mi-a spus Nimic de el până nu mi-a trimis linkul din greseala (de aici știu ca se vorbește urât in grupul ala, că sunt copii mao mari ca ea si ca vorbește cu unu de 16 ani)

| Nush7283 explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

De fapt cu 6 ani mai mică (la mințit în legătură cu vârsta)