Mda... e complicat si chiar te inteleg am patit si eu asa o data, daca nu iti raspunde nici pe mess nici la telefon atunci nu stiu lasa-i un mesaj si spune-i ca iti pare rau si ca nu ai putut pentru ca ai avut o problema (spune-i adevarul)sigur o sa te ierte daca iti este intr-adevar o prietena bunasa imi lasi un mesaj si sa imi spui daca te-ai impacat cu ea.
Nu cred ca e cazul sa faca o drama din asta. Oamenii mai uita doar de asta sunt oameni. Daca nu a fost cu intentie cere-i scuze
Poate ca sunt mai old school dar cred ca problemele unei relatii se rezolva intre patru ochi, fara implicatia niciunei prietene.Sinceritatea si comunicarea fac un mix bun impreuna
Incerci sa iei legatura cu ea prin orice mijloace. cel mai bine e sa te intalnesti cu ea pe strada, cand se duce la magazin de ex si ii explici situatia ca ai uitat si ca iti pare rau. daca iiti e pr adevarata nu ramane suparata p tine.si daca ramane, nu pentru mult timp
fundita? pup:*
Cel mai bine e sa vorbesti cu ea fata in fata. Spune-i sa te inteleaga si pe tine, cere-ti scuze si promite-i ca o sa te revansezi. Daca e intr-adevar prietena ta, ii va trece. Daca nu, inseamna ca nu stie sa valoreze prietenia voastra, stricand-o pentru. un lucru destul de aiurea, si nu te merita.
Ai putea sa mergi la ea cu pretextul ca trebuia sa ii aduci ceva ce a uitat la tine, sau sa iei ceva ce ai la ea. De obicei merge