Sa scape nu are cum. Am auzit si eu ca nu ai voie sa intri in biserica daca esti pe stop. Dar sa se duca dupa ce incepe sa ii vina mai putin adica peste vreo 2 zile cam asa.
1 nu poate sa scape de menstruatie asa cand vrea ea
2 nu e absolut nici o problema ca intra in biserica asa ce acum daca esti in perioada de menstruatie nu mai te poti impartasii nu e adevarat
Nu ...nu are voie sa intre in altar cand e pe stop, stii cand se construieste o biserica noua si sfinteste altaru lasa si femeile sa intre dar nu cand esti pe stop dar asa ai voie si plus nu stie nimeni ca e pe stop
Nu are voie sa intre in biserica si cu atat mai mult sa primeasca impartasania deoarece este pe stop. Femeile care sunt pe stop nu au voie in biserica pentru a nu spurca biserica, deoarece crestinii nu mai aduc ofrande cu sange si femeia pe stop spurca cu sangele ei. ma rog, sper ca ai inteles. mai ales in perioada Pastelui, cand sangele lui Iisus a curs, cred ca e mai mare pacat sa mearga in biserica. Sa se impartaseasca dupa ce ii trece.
Si eu daca ma tai la o mana si sangerez si imi pun un pansament nu am voie sa intru in biserica?
Bine ca la criminali si violatori le este permis accesul in biserica.