De prediction service n-am auzit pana sa zici tu, am cautat acum pe net, vad ca e pentru Chrome. Aparent, chiar daca il dezactivezi, cand scrii o litere, el tot iti va baga lista cu adrese vechi care au fost accesata in trecut de tine. Astia de la gugăl zic sa stergi History-ul dar din ce-ai scris, am inteles ca nu se schimba nimic... Ma gandesc sa cauti prin calculator folderul in care e instalat Chrome-ul si de acolo sa te uiti dupa fisierul Temp si sa-l stergi, dar nu sunt sigura ca-ti va rezolva problema.
Incearca sa scrii corect ca sa intelegem si noi intrebarea si dezinstaleaza toate browserele pe care le ai ( dar mai intai downloadeaza-le instalarea ) si apoi le instalezi iar, inclusiv internet explorer
Cel mai simplu e sa le dezinstalezi browserele si apoi reinstaleaza-le sau cauta-ti altul...
Dezinstalezati browserul si instaleazatil din nou cred ca e singura optiune (daca foloseSti chrome dezinstaleazati'l) si insTaleazal din nou daca nu ia-ti alt browser iti recomnad mozilla firefox sper ca te'am ajutat
croissant întreabă: