anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema asta ma omoara.Am sters tot ce aveam din Histori, de peste tot. Dar cand scriu prima litera y de exsemplu imi apar adrese sterse cu un mic glob pamantesc in stanga la capat si nu mai stiu ce sa le mai facx. Le-am dezactivat, le-am stersd, dar niminc. Ajutor.
P. S:Am rimit aceleasi rasunsuri mereu! Si scuze dar litera rima litera de le verbul a rimi nu merge.

7 răspunsuri:
| yhsay a răspuns:

Omg scrie frate corect straight face n-am inteles nimic din intrebarea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Imi pare rau de scris dar tastatura este pe duca.Deci imi apar adrese foarte vechi.In dreptul lor imi apare un mic pamant si respectiv un ceas.Am aflat ca este ceva despre prediction service, l-am dezactivat dar tot imi apar.ce sa fac!?

| yhsay a răspuns:

De prediction service n-am auzit pana sa zici tu, am cautat acum pe net, vad ca e pentru Chrome. Aparent, chiar daca il dezactivezi, cand scrii o litere, el tot iti va baga lista cu adrese vechi care au fost accesata in trecut de tine. Astia de la gugăl zic sa stergi History-ul dar din ce-ai scris, am inteles ca nu se schimba nimic... Ma gandesc sa cauti prin calculator folderul in care e instalat Chrome-ul si de acolo sa te uiti dupa fisierul Temp si sa-l stergi, dar nu sunt sigura ca-ti va rezolva problema. sad

| Snk01 a răspuns:

Incearca sa scrii corect ca sa intelegem si noi intrebarea si dezinstaleaza toate browserele pe care le ai ( dar mai intai downloadeaza-le instalarea ) si apoi le instalezi iar, inclusiv internet explorerwinking

| GiGeLVaSiLe a răspuns (pentru yhsay):

Exact

| vreau1alint a răspuns:

Cel mai simplu e sa le dezinstalezi browserele si apoi reinstaleaza-le sau cauta-ti altul...

| Lexyyy a răspuns:

Dezinstalezati browserul si instaleazatil din nou cred ca e singura optiune (daca foloseSti chrome dezinstaleazati'l) si insTaleazal din nou daca nu ia-ti alt browser iti recomnad mozilla firefox sper ca te'am ajutat