| Loryoficial a întrebat:

problema mea este urmatoarea: am 16 ani si am vreo 5-6 curve ieri am mai cunoscut inca 2, problema e ca ele se tot inmultesc iar mie nu imi mai place, deoarece numai vreau sa fiu genu de azi maine si poimaine si gatabig grin. vreau sa am o relatzie cu o singura fata una serioasa frumoasa si desteapta.si am incercat sa cunosc fete de genu asta si chiar nu stiu unde pot intalni asa o fatabig grin. dau numa de curve.crying la inceput mi-o placut dar acum m-am saturat. imi spuneti si mie unde sa gasesc fete faine si care sa nu fie rea?laughing sa stiti ca dau o funda >>mare::

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă pe toate le cataloghezi curve, ce pretenții ai?
Pa, pa.

| Andarock a răspuns:

---> Paii... laughing Trebuie sa mergi in locuri publice. (Gen.: Mall`uri) si acoloo sunt o gramada de oameni.

---> Fiecare fata/femeie e rea in felul ei. happy Deci... nu exista nici`o fata care sa fie buna - buna - buna.

---> Apropo. vrei sa fie si frumoasa si desteapta si. buna? Camm rar astfel de fete. happy

| Elena1234456 a răspuns:

Se gasesc peste tot.Mai greu, dar gasesti.Incearca in liceul tau, la biblioteca, in locuri din astea mai rafinate asahee hee.Si eu tot 16 ani am laughing.

| Aylee a răspuns:

La pufuleti cu surprize.

| Loryoficial explică:

Am pretentia de la ele.sa nu fie vagaboande.big grin

| CorinaaM a răspuns:

Nu stiu...incearca pe la biblioteca,scoala,activitati extrascolare, cluburi-nu cluburi d`alea- si app uita-te cum e imbracata si machiata-curvele se observa de la kilometrii departare, doar cei/cele ca ele nu le observa. Fundita...puppy dog eyes

| Maditzaa16 a răspuns:

Pai cunoaste si tu lume noua nu numai prieteni qre sa te duca la curve laughing). Du-te in parc laughing nu ca tigara in mana si bereea straight face incearca si tu sa pui ochii pe una mai cuminte (chiar daca pe viitor o sa sufere mlt cu tine ) whistling fate interesat d ea cu daca ai experientza la curve imposibil sa nu reusestisa cuceresti o fata asa normala laughing dui o floare, cere nr d tel, invit-o la un suc numai fi vagabont nu trebuie sa iti zca nmn... fa tu singur waiting off baietii astia rolling eyes Sper cu te-am ajutat