| Crinaaa1901 a întrebat:

Recent am visat ca eu voi murii chiar de 2 ori. Restul viseror le-am uitat tot ce mi-a ramas in minte este CA EU VOI MURII! Sunt doar un copil nu stiu ce sa fac, parintii nu au aflat de aceasta chestie si nu vreau s le spun deoarece sa-r ingrijora si urasc sa se ingrijoreze. Amandoi muncesc mult, chiar prea mult. Tata de la 06.30 pleaca si vine acasa la 15.00 apoi coboara la ferma noasra si construieste unele chesti pala la ora 23.00-24.00. Mama are cel mai urat program o saptamana sta treaza noapte si cealalta saptamana munceste ziua pana la 20.00 seara nici duminica nu e libera a vrut sa demisioneze dar seful ei nu voia asta ca are 20 de ani vechime si ca nu mai are pe cine sa puna in locul ei ( deci mama nu poate demisiona ) ii apar vanatai pe tot corpul si a slabit mult ....Eu nu-s bine ma doare pieptul si nasul si vorbesc serios! Am 13 ani si arat de 11 ani. Am mult prieteni in toata scoala cum sa zic sunt populara acolo si viata mea acolo e roz! Acasa e un dezastru total mai canta si cucuveaua ( cand o cucuvea canta iseamna ca cineva va murii ) nu vreau sa mor, pentru ca familia ar fi distrusa mai ales parintii am 13 ani si sunt prea mica vreau inca sa vad unele cheste pe care nu le-am vazut, nu vreau sa moara mama ca eu as fii in stare sa ma omor, nu vreau sa moara tata ca as fi in stare sa ma omor! In curte cu mine locuieste si bunica mea de 80 de ani care inca e trista dupa moartea bunicului din 18 ianuarie! Nu stiu ce sa fac plang mereu ca stiu ca pot rama fara mama, fara tata, fara bunica sau pot murii eu! Va rog ajutati-ma, scrieti ceva orice comentariu ma poate ajuta! sad

13 răspunsuri:
| SebiSilvas a răspuns:

Asa eram si la varsta ta.Visam o groaza de lucruri rele dar niciodata nu se indeplineau. De exemplu cand in 2012 se credea ca vine "Sfarsitul Lumii" visam aproape mereu ca voi murii dar dupa cum vezi nu s-a intamplat nimic, Vezi? Nu e bine sa crezi in superstitii!

P.S:Cate din visele tale s-au indeplinit?

| Doub a răspuns:

Ohh, linişteşte-te, nu o să mori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. In primul rand, daca ai visat ca ai murit, asta nu inseamna ca o sa mori. Adica oricum o sa mori intr-o zi, pentru ca toata lumea moare pana la urma, dar asta e alta treaba. Am murit si eu de multe ori in vis, nu numai de doua ori si in realitate inca mai traiesc. Chestia cu cucuveaua e o prostie, nu crede toate povestile.
La ce ai zis despre parintii tai stiu cum e, tata e plecat aproape tot timpul si mama tot munceste foarte mult si chiar si noaptea atunci cand e de garda. Ei oricum ii si place munca pe care o are, chiar daca e obositoare, dar daca mama ta vrea sa demisioneze poate sa o faca oricand, chiar daca seful ei nu vrea, pentru ca n-are cum sa o oblige sa ramana.
Nu stiu ce sa-ti mai zic, dar oricum, lasa la o parte gandurile astea rele pe care ti le faci singura, pentru ca o sa te afecteze cu timpul tot mai mult.

| Crinaaa1901 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru sfat happy

| Crinaaa1901 explică (pentru Doub):

Sper happy

| Crinaaa1901 explică (pentru SebiSilvas):

Pai inainte nu credeam in superstiti dar treaba cu, cucuveaua e adevarata inainte sa-mi moara bunicul a cantat si peste cateva luni a murit, acum 2 ani a cantat si a murit o vecina, acum 3 ani a cantat la un alt bunic si la fel...

| Armenianeek a răspuns:

Linisteste-te iubita, ai visat urat.

| Crinaaa1901 explică (pentru Armenianeek):

Da stiu, am visat urata dar nu stiu de ce ca in fiecare seara spun rugaciuni! Asta ar trebui sa ma distanteze de lucrurile rele

| Adelaaaaaaaa a răspuns:

Hei, eu am tot 13 ani. nu am avut astfel de vise sau de probleme. Inteleg a fost un vis care ti-a adus spaima de aceea nu il poti uita happy. Eu am visat odata ca fratele meu s-a batut cu cineva care voia sa ma omoare pe mine si el... era cat pe ce' sa... "moara" era pe puncte viata lui. in fine ciudat cand sa "cica moara" m-am trezit. de atunci a trecut mult timp. Cat despre tine ar fi bine sa discuti acest vis cu cineva care sa te convinga ca nu poate fi real, intr-adevar visele incearca sa incorporeze o grija, problema de care iti este tie frica din viata reala. In privinta mamei tale nu ai ce face, insa ea daca nu mai poate si seful nu ii permite demisia ar trebui sa il dea in judecata nu mi se pare normal acest lucru' si cand o prinzi libera incearca sa-i spui problema ta, incearca sa fi blanda cu ea, sa ii arati cat de mult o iubesti, sa o faci fericita astfel o faci tare, caci ea pentru tine munceste atata. Nu ai de ce sa te temii asa de tare, roaga-l pe tata-l tau sa stea cu tine sau tu ajuta-l pe el cu treaba prin ferma (doar cu ce poti) ca sa termine mai repede, mai stai cu bunica ta, povesteste-i ce faci tu astfel o vei inveseli. Daca tot te sfideaza visul tau, fa o rugaciune sau fa o scurta vizita unui psiholog pentru a te lamurii ca nu se va adeveri visul tau happy. O zi buna, sper ca te-am ajutatwinking.

| Rainmaker a răspuns:

Buna Crina!
Daca tuturor n-i s-ar fi adeverit visele, nu ai mai fi avut cu cine sa "vorbesti" acum.Fii linistita caci toti vom muri odata si odata, dar asta nu inseamna ca atunci cand se va implini sorocul n-i se va arata in vis.Ai o varsta frumoasa si trebuie sa indepartezi gandurile negre.Traieste-ti prezentul din plin si lasa relele viitorului sa te framante doar la momentul respectiv.

| Xscape a răspuns:

Visul rămâne doar un vis. happy

| OldSoul a răspuns:

Dai prea mare importanta unor lucruri nesemnificative, stai calma nu va muri nimeni.
Iar faptul ca ai 13 ani si arati de 11 ani nu e un dezavantaj.
Nu iti mai bate capul cu toate prostiile.

| T0T a răspuns:

Cât de tembel să fii...