| bsir a întrebat:

revin din nou cu acceiasi problema! Sunt cu el de 3 luni, a fost dragoste la prima vedere.Era totul minunat si nu inteleg de ce schimbat asa! Eu simt ca nu ma ma iubeste nu imi mai arata asta cum era la inceput! Mereu ma gandesc ca are pe alta sau ca s-a plictisit de mine! Ieri i-am spus ca vreau sa luam o pauza si mi-a spus ca si el la fel.Doar ca atunci cand am plecat spre casa mi-a zis ca nu vrea sa luam nici o pauza ca ma iubeste si nu vrea sa ma piarda! Jur ca simt ca ma insala ce sa fac? Cum sa imi dau seama ca sunt disperata!

Răspuns Câştigător
| Ezeru a răspuns:

Caleaza-te orice problema trebuie sa fie tratata cu calm. Vorbeste cu el spune-i ce simti si rezolvati problemele impreuna, iar daca el sustine ca nu face asta ai incredere in elwinking Daca actionezi singura din gelozie o sa il pierzi. Mult succeswinking

5 răspunsuri:
| bsir explică (pentru Ezeru):

I-am spus de nenumrate ori, zice ca nu stie ce e cu el ca jura ca ma iubeste. Se schimba doua zile apoi redevine aceelasi om rece, nu vreau sa il parasesc dar nu pot sta cu un om care nu ma face fericita.Cum sa ii explic ca daca o tine asa ma pierde? Multumesc!

| Ezeru a răspuns (pentru bsir):

Spunandu-i tot ce simti. Vorbeste cu el si spune-i ca daca mai continua asa in curand iubirea se va transforma in ura pentru ca desi il iubesti nu accepti sa fii ranita. Daca el continua sa fie rece lasa-l in pace. Nu te iubeste daca nu va reactiona nici asa. Tu i-ai oferit destule sanse.

Si in plus gandeste-te ca daca te vei desparti de el va trebui sa faca o alegere sa se schimbe de dragul tau ( insemnand ca te iubeste ) sau sa te lase.

| bsir explică (pentru Ezeru):

Ideea e ca nu vreau decat daca chiar ma iubeste sa imi arate.Inteleg ca nu are chef tot timpul de dragalesenii. Intr-o zi m-am comportat cu el exact cum sa cumportat el cu mine si mi-a zis ca ce am ca am pe altcineva? Imi e dor de el asa cum era. I-am spus ca daca nu se va schimba ma va pierde si tot imi promimte ca se va schimba ca nu vrea sa ma piarda dar nu vad nimic!

E clar ca ai nevoie de ajutor/indrumari... A trecut printr-o situatie asemanatoare. Daca vrei mai multe sfaturi pentru aceasta problema cauta-ma la id : cs_truth@yahoo.comwinking