| IepurassDragalass00 a întrebat:

Sa va spun problema mea : Sunt fata, am 13 ani si am fata plina de cosuri. Imi este rusine sa merg la scoala sad, nu mai suport. Nu vreau sa merg la un dermatolog, vreau sa imi spuneti remedii naturale. Am o crema " Skinoren " se numeste si imi mai dau cu Alcool Boricat pentru ca asa mi-a recomandat medicul de familie. Dar de la Skinoren ma mananca pielea, iar Alcoolul Boricat nu mi-a facut nimic. Vreau orice remediu naturist, nu mai suport. Colegii fac misto de mine pe seama asta crying Vreau un remediu naturist cat se poate de repede, va rog! Dau funda la cel mai rapid raspuns si la cel mai bun. Va rog, fara batai de joc. HELP! URGENT!

Răspuns Câştigător
| Ana90088 a răspuns:

Eu iti pot recomanda ceva natural am folosit si eu si chiar da rezultate. Faci un ceai verde concentrat cam o canita, nu iti trebuie mult.Trebuie sa fie proaspat, sa-l faci in fiecare zi si te speli cu el pe fata, de cate ori poti pe zi, sau chiar te poti demachia cu el. Il lasi sa se usuce si nu mai aplici nimic pe fata, lasi pielea sa respire iar dimineata si seara poti aplica aceasta crema http://www.farmec.ro/......tml...dupa o saptamana ar trebui sa apara niste schimbari cat de cat vizibile dar trebui sa te tii de acest "tratament". Bafta :*

5 răspunsuri:
| Ionita_Andreea_1998 a răspuns:

Nu e un remediu naturalist, dar Zineryt e foarte bun! am incercat si dupa 3 zile deja se vedeau rezultate, daca nu poti sa incerci miere pe fata thinking sau sa te speli cu tarate si lapte

| sweetgirl68 a răspuns:

1. poti pune lamaie pe cosuri pentru un rezultat rapid
2. poti sa-ti faci o masca din miere+apa+mar ras o aplici, stai cu jumatate de ora si te speli cu apa calduta
3.iti faci un ceai de musetel, il lasi sa se raceasca si iti pui comprese cu ceai pe fata
4.bea ceai de menta(2 cani pe zi )
5. spalate si dezinfecteaza zona unde sunt cosuri zilnic pentru a fi liberi porii si a nu se mai forma cosuri
6.du-te la dermatolog daca se accentueaza problema
7. daca vrei alte produse specializate consulta o farmacita si ia-ti ceva de acolo
8.Succes!
9. Cred ca merit si eu o FUNDA pentru ca toate variantele sunt incercate si macar una dintre ele te va scapa de cosuri!
10. nu uita ca trebuie sa faci mai multe luni de tratament pentru a-ti disparea cosurile nu daca faci azi maine poimaine iti vor trece.big grin

| IepurassDragalass00 explică (pentru sweetgirl68):

DIntre tot ce mi-ai zis care da rezultate in cel mult o saptamana?

| IepurassDragalass00 explică (pentru Ionita_Andreea_1998):

Fata mea este plina de cosuri. Crezi ca in maxim o saptamana o sa aiba vreunn efect?

| sweetgirl68 a răspuns (pentru IepurassDragalass00):

Cea cu mierea cred. unei fete i-a disparut complet acneea intr-o luna. uite:
http://www.libertatea.ro/......81052.html