| mihaixliquid a întrebat:

Buna,Salutare la toata lumea,cati si cate din toata lumea are probleme cu tenul?(piele grasa,uscata,acnee,pete etc)intreb pentru ca tot mai multe persoane se lovesc de aceste probleme,si dupa cat timp alegeti sa mergeti la un medic ori sa folositi creme fara uleiuri daunatoare,astept parerile voastre si cine stie poate va pot ajuta cu vreun remediu, sanatatea e pe primul loc

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Nu, nu acum nu il mai folosesc deloc, spuneam ca il foloseam la 15-16 ani, acum nu mai am treaba cu cosurile deci nu mai am de ce sa il folosesc dar e bun sfatul tau pentru cei care intrerup tratamentul. Mersii!

5 răspunsuri:
| niku93 a răspuns:

Unii au probleme cu tenul,
alti oameni au probleme cu apa potabila sau electricitate.
cam aceeasi oameni au probleme cu foametea, bolile, siguranta zilei de maine.
altii oameni au probleme cu conflucte militare, regimuri politice...

ce bine ca internetul este facut doar pentru cei cu problemele cu tenul, cum zicea unu: " sanatatea e pe primul loc".

| Wehes a răspuns:

Eu aveam o problema destul de mare cu cosurile pe fata pe la 15-16 ani dar am inceput sa folosesc '' Zynerit '' si acum nu mai am treaba.

| mihaixliquid explică (pentru niku93):

Da dar in Romania din cate stiu daca vrei un raspuns bun de la Doctor trebuie sa mai contribui cu bani, eu unu contribui dar nu sunt in Romania si pot sa spun ca ma ajuta foarte mult pe langa medicamentele si cremele cum ar fi Epiduo si Proderma 100mg ma sfatuieste sa folosesc si remedii naturale(ei stiu cel mai bine,nu degeaba ei sunt sanatosi)voi posta cateva din remediile care au rezultat garantat, si referitor la internet este o greseala daca te inchizi in camera si stai pe net, miscarea este prima care te ajuta sa scapi de bacteriile acumulate in organism(piele, sange, ficat)si patrea a 2-a lipsa aerului curat duce la inchiderea celulelor, mult noroc

| mihaixliquid explică (pentru Wehes):

Daca il folosesti si in prezent, iti recomand sa il raresti putin cate putin ori sa nu mai folosesti o vreme de cateva sapt, cred ca sti la ce ma refer, mult noroc

| mihaixliquid explică:

Un detaliu in plus este folosirea argilei(nu are importanta ce culoare)o puteti prepara cu zeama de catraveti sa nu uitati apa(nu ce cu clor)dupa care o lasati cel putin o ora dupa preparare, si pe fata o puteti tine 15 minute minim, daca este un strat mai gros de crema pe fata se tine mai mult de 20 minute(pana la intarirea partiala)daca aveti tenul sensibil evitati sa conbinati cu citrice(lamaie, portocale)si pentru ochi obositi mar rece taiat bucatele si pus pe zona ochilor, mult succes si insanatosire grabnica