anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

scuzati de categorie, dar chiar as vrea sa stiu si eu ce medie imi iese cu notele astea: 4, 8,4 si un 4 sau 5 in teza.Va rog daca puteti calcula, eu nu stiu cum se face media, va implor din tot sufletul meu, daca puteti chiar vreau sa stiu ca pana in ultima sapt mai este va rog.
Inca odata scuzati de categorie

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alleluiah):

Multumesc frate, stii cumva daca se rotunjeste media?

| Dexter27 a răspuns (pentru alleluiah):

U dc imparti la 3 si inmultesti din nou cu 3? media e 5 in primul si 5 in al doilea

Da la 3 note nu e valabila treaba, ca ar trebui sa-ti dea tot 16. e ca si cum ai avea 3 de 5 sa inmultesti cu 3 si sa imparti cu 3.

Atunci cum iti explici daca operatia asta este 16 * 1/3 *3/1 =16. Pune operatia ta aici si o sa vezi.

| Dexter27 a răspuns (pentru Dexter27):

Generatia cu calculatoru in mana uita ca exista matematica.

De curioasa am 27 si nu cred ca esti in masura sa pui la indoiala un simplu calcul de cls a doua. Dar din pacate nu ar trebui sa-i iasa media 5, daca habar nu are sa-si faca media notelor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dexter27):

Dexter, tu nu intelegi, eu nu stiam cum se calculeaza media. Nu era mare chesti x3 si chestii din astea dar nu stiam cum se calculeaza

Problema asta sa o duci la profa de mate daca 16 supra 3, ori 3 este egal sau nu cu 16. ca atunci dc 16 impartit la 3 ori 3 nu-i 16, pentru ca 16 supra3 e ca si cum ai imparti la 3. pentru ca dupa calculele tale daca are 6 in teza nu e 5, 50 e 5, 49 si asa cum o sa spuna profa de muzica se rotunjeste peste 50 si ramai cu buza scoasa.

| Dexter27 a răspuns (pentru anonim_4396):

E 75% notele, 25% teza si daca ai 3 note si teza le aduni si le imparti cu 4.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dexter27):

Gata,am inteles mersi mult pentru sprijinul acordat.