Da,cred ca ar fi perfect sa-eu darui o floare. daca nu vreai sa fii direct incearca sa-i darui o lalea sau o crizantema..cred ca-i va fi placut, dar totusi nimic nu se compara cu un trandafir tinar...
P.S Funda?
Daca vrei sa nu iesi in evidenta alege un martisor..de acelea mai frumoase ..si cel mai frumos il dai iei. poate o floare sau o inimioara..sau poti sa faci altceva ii dai un bilet cu un loc o data si o ora unde sa va intalniti ..pregatesti ceva frumos pentru ea si ii dai si floarea.
Fetelor le plac florile deci orce o sa-i duci va fi dragut din partea ta o sa-i placa. oricum gestul conteaza si s-ar putea sa isi faca o parere buna despre tine, nu conteaza ce floare ii duci, ai putea alege o floare de primavara doar e! 8 MARTIE!
M-ati putea ajuta si cu niste cuvinte care sa i le spun atunci cand ii dau floarea?
Vreau sa nu para penibil ceea ce zic dar nici prea "pompos" sa zic asa.
Poti sa iei un trandafir alb, poti sa-i tai coada si sa ramana mai mic, sau niste bomboane la cutie gen rafaelo, eu zic sa nu-ti faci ceva dinainte si sa spui ce-ti vine pe loc, ceva simplu de exemplu "pentru tine, de 8 marite"
Ar bi mult mai bine daca exmpl: Ai sti unde traieste si iai lasa floarea la usa...sau ceva de genul...Fii si tu romantic!