anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

se pare ca am chef de scris)

ma scuzati ca am pus 2 intrebari deodata.

Ma mai macina ceva, dar nu e grav, e mai mult o prostie.

Eu sunt noua la mine in cartier, si abia mi-am facut cateva amice acolo.Problema mea este ca una dintre cele mai apropiate fete are o,,cea mai buna prietena,,cam rea si posesiva.Ea, prietena prieteni mele(suna ciudat), este foarte rea cu mine desi eu am vorbit frumos cu toti.Ea este cea mai destepta, frumoasa si cea mai draguta.Este mai mica ca mine cu un an.Cred ca de cand am inceput sa ma inteleg f bine cu bff a ei a inceput sa fie ft. invidioasa. Orice gluma fac,orice zic,ea zice ca e o gluma foarte proasta sau ca nu am dreptate. Odata, cand fata aceea(prt ea) era la tara si vroiam sa o sun, era fata aceea de fata si a zis ca nu are telefonul la ea si sa nu o sun ca nu raspunde, ca are doar maicasa telefonul si doar ea(prt.prt mele) are numarul ei si nu mi-l da.Bn,n-am sunt atunci,dar am incercat dupa si M-A SUNAT INAPOI

Probabil crede ca ii voi fura prietena, ceea cce NU vreau, vreau sa ne intelegem cu totii, dar nu se poate vad.

Ce sa fac? Cum pot sa o determin sa nu mai incerce sa ma indepartez de fata cu care ma inteleg?

Mersi mult pentru rabdarea acordata

Răspuns Câştigător
| zRazvaNxzz a răspuns:

Parerea mea ca baiat, daca as fi in locul tau i-as zice cate ceva, da tu nu vrei sa va certati asa ca ai putea sa vorbesti n-are rost... ca pare turbata pr.prietenei tale. incerca sa ii explici totusi si daca nu pr.pr tale atunci prietenei tale.

sau doar intreab-o dacai invidioasa happy sa veiz ce o sa zica happy

1 răspuns:
| zRazvaNxzz a răspuns (pentru zRazvaNxzz):

Ai intrebato?