anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara! acum 3 saptamani a avut loc un incident in curtea scolii in care eu si inca un baiat i-am dat jos pantalonii unui baiat de a 5 a care precedent tot ne intra in vestiar cu mult tupeu si pe care il stiam de ceva vreme.Practic totul a inceput cand clasa lui avea sport dupa a noastra iar acesta tot intra in vestiar inainte sa apucam sa ne schimbam si chair daca ii ziceam sa iasa tot era smecher si tare n gura scuzati exprimare tin sa mentionez ca daca faceam asta cand eram noi a 5 a ne luam bataie de la aia si mai tare in fine... iar intr o zi eram in curtea scolii si am zis uite l pe ala smecher care ne a vazut si a venit la noi infoiat cum vine el de obicei sa ne intrebe ce vrem apoi i-a dat un coleg pantalonii jos in gluma evident iar apoi i am tras si eu si acesta a fugit dupa mine(trasul pantaloniilor a fost din pura gluma neavand pic de tenta sexuala!). acum dupa multe proleme cu directoarea mi-a fost scazuta nota la purtare dar am inteles imi pare rau si imi asum dar pana la urma directoarea a inteles la randul ei ca nu a fost cu tema sexuala acea faza dar acum tatal sau nu vrea sa vorbeasca si se duce la procuror sa ne dea in judecata pe faptul ca cica am vrut sa l violez noi copii de 14 ani fiind sanatosi intregi la minte glumind cum am mentionat pe sus 0 tenta sexuala vom fi dati in judecata din aceasta cauza mie ujnul mi e putin frica de gravitateea situatiei si cum a escaladat atat de rapid nu mi se pare normal si din punctul meu de vedere este foarte exagerat iar taica su este indrumat de cineva si vrea doar sa faca bani pe urma procesului nu stiu ce sa fac adica si mie mi au fost pantalonii dati jos da nu am dat pe nimeni in judecata si as vrea sa stiu daca si voi credeti la fel sau vi se pare normal sa fi dat in judecata pe niste pantaloni trasi adica pe buine acum o sa ramnan cu dosar penal si merg la scoala de corectie?

3 răspunsuri:
| adadadasasdas a răspuns:

Imi cer scuze din punct de vedere gramatical am scris in graba fara sa ma verific dar ati prins ideea

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Stai sa inteleg.
Un baiat intra in vestiarul baietilor?! si de la asta ati ajuns sa-l dezbracati in public?

Tu sa ai un copil si sa afli ca niste baieti mai mari l-au dezbracat pe terenul de sport, nu ai lua foc?
Zi mersi ca va da in judecata.
Altul v-ar fi tras o mama de bataie incat sa nu mai puteti merge!

Invata ceva din toata isprava asta!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"si mie mi au fost pantalonii dati jos"
Stiam ca asa ai vazut, asa ai facut! Uite ca nu e bine!
Fii tu mai bun decat aia care ti-au gresit. Nu duce raul mai departe.