| Genuitoarea a întrebat:

Buna seara.Am o mica problema..am 3 alunite, 2 pe sanul stang si una pe spate care sunt destul de mari(negre) si as dori sa le scot.Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sau cineva care si-a scos vreo alunita, am nevoie de detalii. Poate imi recomandati si un medic bun dermatolog din Constanta.

6 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Nu poti sa-ti scoti singura alunitele pentru ca este foarte periculos. Mama avea una destul de urata pe care ii era frica sa o scoata. Se rezolva foarte usor si nedureros tainduse cu laser (din cate am inteles) la un spital. Nu stiu sa-ti recomand un doctor pentru ca nu sunt din oras.
Bafta

| Feelings14 a răspuns:

Alunitele se scot prin operatie. sa NU le rupi!
si eu zic sa le lasi acolo unde sunt. pentru ca e destul de periculos sa le scoti.

| Liviu a răspuns:

Mi se par sweet fetele care au alunite pe sanii sau pe partile intime, am avut o prietena care avea o alunita pe 'buza ' stangalaughing blushing big grin

| Genuitoarea explică (pentru Mangustă):

LOGIC ca ma refeream la operatie prin "scos".Cum poti sa te gandesti ca mi le scot singura? Iau cutitul si le tai?

| Mangustă a răspuns (pentru Genuitoarea):

Daca ai stii cati retarzi am auzit ca vor sa-si rupa alunitele nu ai mai intreba cum de pot sa ma gandesc la asa ceva -.-

| Genuitoarea explică (pentru Mangustă):

rolling on the floor)) Doamne fereste, ai dreptate..Traim in Romania.