| zElley a întrebat:

Buna seara, am si eu o întrebare care ma frământa, am 20 de ani si la paste urmează sa merg sa lucrez in Anglia la o spălătorie, se plătește bine dar imi e putin teama, eu o sa stau cu prietenul meu in chirie care e deja acolo dar lucrează ca sofer(are 19 ani). Întrebarea e, credeți ca e o idee buna sa plec? Am nevoie de păreri, m-am gândit la tot ce e mai rau.

Răspuns Câştigător
| DeathOfDreams a răspuns:

Din punct de vedere profesional, da, e o idee super bună.
Economia României e foarte scăzută.
O știi.
O știm toți.
Înafară de asta, totul depinde de tine
Nu e ușor să pleci de aici, chiar dacă probabil e mult mai bine dincolo.
Și oricum, dacă o să fi cu prietenul tău o să fie puțin mai acceptabil și o să te adaptezi mult mai ușor situației.

P.s : dacă te hotărăști totuși să rămâi, nu-mi dai mie oportunitatea? rolling on the floor
Aș pleca de aici în secunda a doua.

5 răspunsuri:
| TOP10Litera a răspuns:

Marea Britanie, este o altă lume îţi va schimba perspectivele despre viaţă. Dacă te gândeşti prea mult la rău nu vei avea parte de bine!

| lpavel a răspuns (pentru DeathOfDreams):

Mergeti amandoua, prietenul ei se va bucura foarte mult! big grin

Acum pentru tine : daca nu ai incredere 100% in prietenul tau NU te duce iar daca ai atunci n-are de ce sa-ti fie teama, va avea el grija de toate! Asa e prima data cand iesi din colivie happy dar peste cateva luni vei rade de toate astea, ai sa vezi! Succes!

| DeathOfDreams a răspuns (pentru lpavel):

Sunt convinsă că va fi încântat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mda, e lapte si miere in Anglia. O sa stai mai mereu singura intro tara straina daca el e sofer si probabil ai sa fii exploatat la locul de munca care oricum nu e cel mai rasarit... dar asta e, Romania e de cacao, Anglia e paradisul

| zElley explică (pentru suntserios):

Sofer la mercedes nu pe tir. Doar lucreaza 5 ore pe zi, parcheaza niste masini;-?