| Alexandra234dd a întrebat:

Bună seara! Am și eu o mică problemă și aș dori dacă se poate să mă lămurească cineva.
După ce am dat examenul de bacalaureat, si mi-am primit diploma, mi-am depus dosarul la o facultate pe care mi-am dorit-o. Am fost admisa la locurile de buget.Problema este că după inceperea anului universitar mi -am dat seama că nu mai este ce îmi doresc, am acumulat câteva absențe, și acum am câteva restanțe, intrebarile mele sunt:
Îmi pot retrage dosarul acum în ultima sută de metrii?
Mă mai pot înscrie la o altă facultate incepând de anul vitor? având în vedere restanțele? Trebuie să plătesc ceva având in vedere faptul că nici nu s-au dat încă sesiunile?
Va multumesc frumos! Seara frumoasa

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, sigur ca-ti poti retrage dosarul, cat mai curand posibil.
De buget poti beneficia odata in viata, dar cum tu ai restante, bugetul se suspenda oricum.

| zurick a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu da informații false.
1. Pare că ar fi vorba de un boboc ( adică anul 1 de facultate ) astfel încât va pierde doar un an de buget, putând să-i aibă pe ceilalți ( va plăti doar unul )
2. Te poti retrage oricând, nu le plăteşti nimic.
3. Iei adeverință de la ei că ai stat acolo un semestru sau un an ( depinde următoarea facultate dacă face clasamentul pe an sau pe semestru )
4.Nu ai treaba cu restanțele. ( o iei undeva înainte de admitere cred şi o pui în dosar )