| ZambetulNebuniei a întrebat:

Buna-seara! Am si eu o problema mai ciudata. Din vara de cand am aflat unde am fost repartizat simt nonstop un sentiment de vina, chiar daca nu am facut nimic, ma simt foarte depresiv si lipsit de orice strop de viata, simt c animeni nu ma poate intelge, nu pot sa invat, nu am stare de nimic. Va rog sa imi zice-ti ce as putea face?

Multumesc frumos!

Fara Spam sau alte mistouri!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Nu am înţeles prea bine. Eşti cumva nemulţumit de liceul unde ai fost repartizat? Faţă de cine sau ce ai sentimentul de vină? Eu cred caăe o stare trecatoare, produsă de efortul de adaptare la colegi şi profesori noi, poate e si pubertatea... Curaj, o să treacă! Încearcă să citeşti, te face să-ţi uiţi starea. Uite, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/ Succes!

6 răspunsuri:
| ZambetulNebuniei explică (pentru anonim_4396):

Imi pare rau, nu am stiut sa imi formulez deloc bine ideea. Sa clarific ideea: Nu sunt prea multumit de profilul la care am picat. Sentimentul de vina il am de cand am aflat unde am intrat, de atunci orice fac am senzatia ca gresesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Cred că înţeleg. Ia lucrurile aşa cum sunt acum. Încearcă să înveţi cât mai bine, iar la vară încearcă un transfer. Sfătuieşte-te cu diriginta/dirigintele şi cu părinţii, poate şi cu consilierul şcolar (dacă aveţi şi dacă e ceva de capul lui!). Succes!

Multumesc frumos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Mulţumesc pentru fundă, dar fii sigur că nu pentru ea ţi-am răspuns!

Am presupus aceest lucru, insa meriti sa fi rasplatit(a)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Răsplătită! Mulţumesc. Dacă vrei, ţine-mă la curent cu evoluţia problemei tale.