| Monica999 a întrebat:

Bună seara! Am şi eu o problemă. Pentru Revelion am o tinuta care-mi impune sa slabesc cateva kg si imi doresc mult asta pentru ca acolo o sa fie si fostul meu iubit si vreau sa-l oftic. Am 65 kg si 1'60 inaltime, am nevoie sa slabesc mai mult grasimea din jurul burtii. Faza e ca pana la Revelion e si Craciunul si sigur o sa mai scap dulciuri sau sarmale. Ce exercitii sa fac? Si mancare, ce sa mananc? Mai ales ca e un timp asa de scurt. Am 17 ani. Va multumesc anticipat! Fundita

4 răspunsuri:
| Horus35 a răspuns:

Nu poți să slăbești peste noapte și este nesănătos să încerci sa o faci. Orice metodă care-ți garantează aste e o mare vrăjeală. După sărbători sau începând chiar de acum, după voința ta, poți să-ți faci un program pentru a trai mai sănătos: mai puține grăsimi, mai multe proteine, mai multă apă, mai mult sport, o oră de culcare/trezire mai fixă, fără Fast-food, sucuri cu acid etc. Tu știi dacă ai o viața echilibrata, nu eu. Toate astea pentru fostul...really? Dacă vrei să faci o schimbare, fa-o pentru tine și doar pentru tine.

| Felissa13Eden a răspuns:

Eu stiu cea mai proasta metoda impusa de industria modeling-ului, pe care a trebuit sa o aplic de nenumarate ori.
Timp de 3 zile nu mananci nimic, si bei doar apa, sau ceaiuri neindulcite(in jur de 4 litri pe zi).A 4-a zi poti sa mananci fructe, a 5-a zi legume fierte sau inabusite, si dupa aceea pana in 1200 de kcal.
E o masura drastica...dar eu am folosit-o de mai multe ori ca sa ajung la 50 de kilograme.
Nu recomand, dar da rezultate.

| ibaal a răspuns:

Nr. 1. Daca vrei asa de mult, te-ai putea abtine de la dulciuri. Pentru ca degeaba faci exercitii, daca dupa rupi platourile cu salata si torturile big grin
Nr. 2. Daca vrei sa slabesti, fa-o pentru tine!
Nu pentru fostul iubit sau terti!
Nr. 3. Se prea poate nici sa nu-i pese sau sa observelaughing
Daca v-ati despartit, probabil a fost un motiv mai intemeiat, nu grasimea de pe burta, iar daca asta a fost motivul laughing
este un imbecil superficial si orice ai face, tot n-ai sa-l multumesti.winking

| Monica999 explică (pentru ibaal):

Ne am despartit din alte motive, cand eram cu el nici macar nu eram grasa, dupa despartire m-am ingrasat si considerabil, probabil de suparare... nu vreau sa ma impac cu el, vreau doar sa I para rau si sa nu zica ca vaai, ce grasa m-am facut si ca arat naspa.