Este "stingi" focul iubirii.
Mai ales ca la voi doi nu a avut timp sa se stinga deoarece despartirea nu a fost alegerea voastra, despartirea v-a fost impusa de distanta.
Chiar daca tu il iubesti, inainte gandeste-te la cea care este deja cu el, cum s-ar simti. Trebuie sa astepti sa vezi daca el mai simte ceva, si saca da, ce va alege.
Sa fi iubita
Atunci cred ca e mai bine sa astept pana la vara si o sa decid! mersi!
Probabil este foarte mult din ciuda, asa cum ai spus. Stai cu el de vorba si iti vei da seama de tot ce simti pentru el
Scuza-mi greselile de scriere, uneori scriu 3 Randuri, iar tel mi le transforma intr-un cuvant, si ala pus aiurea.
Poate ca nici ea nu s-a gandit la mine cand o inceput relatia cu el...am invatat ca trebuie sa fi-mi si un pic egoisti si sa ne gandim mai mult la noi, nu tot la alti
Poate doar si el iti duce dorul daca ati insemnat ceva unul pentru altul sau nu mai are treaba cu fata aia si vrea sa-si incerce din nou norocul cu tine.
Eu mi-am dat seama ca acest baiat este iubirea vietii mele! Poate ti se pare absurd dar in astia 2 ani nu am stat o clipa fara sa ma gandesc la el! Poate am incercat de multe ori sa uit de el si uite... nicidecum!