Faptul că nu ai iubită nu este un motiv să intri in depresie. Dimpotrivă ar trebui să te bucuri de vârsta asta și să o profiți din plin,ai timp o viață întreagă să-ți găsești jumătatea. La un moment dat și eu aveam o stare ridicată de anxietate tot din motivul ăsta. Nici până în prezent nu mi-am găsit o parteneră pentru că nu am mai încercat. Prietenii, inclusiv familia,mi-au ridicat moralul. "Cel mai ok loc unde aș putea să o găsesc" - Brothere, nu e ca și cum îți pune cineva în față o hartă care să te ajute să-ți găsești iubită undeva în lume. Aceasta apare fix când nu te aștepți, de aia se numeste iubire; este un sentiment imprevizibil, greu de controlat, iubirea forțată nu e deloc faină. Oricum multă baftă!
Cunostinte de baza, apelezi cand ai 18, acum nu e indicat. Cunostintele alea sa fie oameni trecuti de 30 nu copii
La școala. Colege de clasa. Alte fete din liceu.
Ieși cu prietenii și vei găsi. Nu e mare chestie. O să găsești tu fata potrivită.
Și nu ai motiv de depresie. Poți face multe chestii la 16 ani care sa te facă fericit.
Te gaseste ea pe tine. Sau, va gaseste momentul potrivit mai bine zis. Nu iti gasesti o prietena pentru ca vrei si asa e la moda. Ci fata pe care o placi devine treptat prietena ta.
Tu ar trebui sa gasesti o fata pe care sa o placi. Ca iti lipseste asta. Dupa ce gasesti persoana potrivita, gata.
Daca nu stii unde o gasesti e alta poveste. Asta intrebi si tu mai exact. O gasesti in viata ta. Uita-te pe la scoala, prin vecini, prin prietenii prietenilor, peste tot. O sa stii tu cand apare
Salut! Sper din inimă să te ajute acest răspuns al meu găsit în link-ul de mai jos! Sănătate, suflet drag!
Daca vrei ceva serios femeile nu sunt serioase de la varsta asta, baga te p alea mai mari
aroteo întreabă: