| bianca37 a întrebat:

Buna seara, ce parere aveti despre relatia facuta imediat dupa despartire? E vorba oare doar de un pansament?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Acum depinde, nu toate relațiile făcute imediat după despărțire sunt tip pansament.
Însă în majoritatea situațiilor, cam e vorba de aceste relații tip pansament.
Motivul pentru care multi aleg sa nu rămâna singuri, cel mai probabil o fac din cauza traumelor.Asa că na.
Ce îți pot spune eu e că, nu toate sunt pansament, cum îți ziceam mai sus.
Adică în cazul meu cel puțin, după o relație toxica, am dat întâmplător de o fata tare drăguță cu care sunt inca împreună de mai bine de un an și ceva.
big grin

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicio părere. Nu judec. Nu ma bag. Și nici nu am de unde sa știu de ce ești în relația aia dacă nici tu nu ști măcar boss.

Un om care iubește cu Adevărat da cu Adevărat știe10000000000%%%%%%% ști ce simte cu Adevărat 10000000000%%%%%%% fără sa se între absolut nimic 100000000%%%%%%%% Nu mai întreabă pe nimeni absolut nimic da absolut nimic și în niciun caz nu-și pune "prieteni" "familia" pe nimeni absolut nimeni mai presus decât pe inima pe care o iubește Cu Adevărat da cu Adevărat.

| bianca37 explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt eu. Am vazut tot mai multe persoane in ultimul timp care nici bine nu se despart si se arunca in alte relatii doar pentru a nu fi singure

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru bianca37):

Nui judec. Nui cunosc. Nu ma interesează de ce fac ei asta. Treaba lor. Preferințe lor. Prostia lor.

Da știu ca un om care iubește cu Adevărat da cu Adevărat nu ar face asta Niciodată. 100000000000%%%%%%%%%%%% și clar nu sar arunca într-o alta "relație" sa uite pe cineva asta este bolnav rău de tot sa intri într-o alta relație ca să uiți ce? Cât de prost sa fi cât...

suntserios
| suntserios a răspuns:

In majoritatea cazurilor da. nu generalizam insa

| sammie a răspuns:

Nu, persoanele astea mie imi arata ca nu au avut la inima relatia trecuta, ca nu au iubit omul acela. Trebuie sa tii timp sa te refaci, sa gasesti pe cineva mai bun etc.

| Violleta2022 a răspuns:

NU recomand asemenea realtii, ca nu vor fii niciodata fericite sau de viitor.

| MarianWLF a răspuns:

Mai mult ca sigur, nu uiti de pe azi pe maine de fostul, nu poti fii prezenta 100% in relatie.