Eu zic sa consulti un nutritionist, nu te apuca sa manaci tot felul de prostii, dulciuri si din astea. Apoi te trezesti cu celulita si te lupti sa scapi de ea.Nutritionistul stie sa-ti dea exact o lista cu alimentele recomandate, eventual plus ceva vitamine. Dulciurile in exces sau junk food-ul sunt oricum numai sanatoase nu. Daca nu vrei sa mergi la un medic, cauta si tu informatii, site-uri utile pe internet, mergi la o librarie si cumapar-ti ceva carte despre tema asta, mergi la biblioteca...cum vrei tu.Eu iti doresc succes mai caut acum ceva link-uri, daca gasesc unul bun, ti-l trimit
Majoritatea aveti 14-15 ani, fete in general. Sincer, la varsta asta si la inaltimea pe care o aveti 1. 55-1. 60, sunteti tocmai bine. Nu va indopati cu dulcuri. Va ingrasati ce-i drept, dar nu-i sanatos. Nu dupa ora 21:00 ( 19:00 la adulti). Fast-food -urile ingrasa, dar nu sunt sanatoase. Cel mai bine asa cum sunteti. Sunteti in crestere, nu e nicio graba :*
Da mananca mult da nu baga in tine toate prostiile. si eu vreau sa ma ingras si cu mancare gatita in casa am pus pe mine in 2 saptamani aproximativ 2 kg. si chiar daca se spune ca legumele nu ingrasa gatite sunt foarte bune si te pot ajuta...cu fast food-urile las-o mai usor pentru ca de la mancare de acolo te ingrasi foarte repede dar nu si sanatos, iar pe urma vei vrea sa scapi de kg acumulate. si inplus cand vei fi mai mare vei vrea sa arati din nou ca acum...hai sa nu ne facem o dilema din asta. te pop si ai grija de tine
Si eu ma aflu in aceeasi situatie, aproximativ.Ma refer la faza cu ingrasatul, mi-as dori sa mai pun cateva kg in plus.Un sfat este sa nu te apuci sa bagi in tine mancare cu tona, si apoi sa lenevesti cu zilele in pat, k de pus nu pui nimic, dar de iti stricat organismul til strici. Poti incerca sa mananci mai multe lactate, dar in fiecare zi cel putin unul dintre aceste produse[exceptand zilele de post], ciocolata iarasi iti spun dupa propria mea experienta da randament, dar sa nu fie in exces! Si incearca sa ai un meniu cat mai diversificat. Dimineata incearca 5 minute inainte de a manca, sa faci cateva exercitii fizice, care iti vor da pofta de mancare.Succes!:*