Imi este foarte clar totul. Mai ales din ultima intamplare: "De sarbatori nu am putut sa-i trimit mesaj si s-a suparat iar, si ma ameninta ca iar o sa-mi faca viata un calvar." Asta crezi tu ca-ti poate fi o prietena? Asta este motiv de suparare, cearta? Este o persoana pe care nu te poti baza, nu te poate sprijini ca o prietena atunci cand ai nevoie si nu poti avea incredere in ea.Mai bine stai pe langa oamenii care merita, nu oameni care se supara ca n-au primit un sms, te barfesc si te ameninta. Ce ar trebui sa faci? Trateaz-o cu indiferenta, asta e ceea ce merita ea.
Deci nu esti obligata sa dai nimanui sms. uri asta o face de placere si asa mai departe
si ii zici ca te doare in cot de ce zice si face ea si o sa se plictiseasca singura de chestia asta.
nu'i da apa la moara si considera ca nu o cunosti.
nu incerca sa discuti cu candva despre ea poate acel candva ii poate spune si o luati de la capat!
deci ignoro!
zii pa din mers.
sper ca ti.am fost de folos
funda
Pai... observ ca e suparacioasa si nici o prietena prea devotata nu pare a fi.Ar fi mai bine sa iei o pauza in care sa vezi cum se comporta. Daca intr-adevar ii pasa de tine, va veni si va vorbi cu tine... dar daca nu, nu te mai chinui pentru ca nu ai de ce.
Pai explica-i face to face ce simti si zi-i sa nu iti mai faca asa pentru ca nu rezolva nimic.
Inseamna ca acea fata nu era intr-adevar prietena ta
se soune ca exista o vorba"fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singur/a"
eu zic ca ar trebui sa ii rasp cu aceeasi moneda
bafta!"*