Parerea mea este sa faci un picnic cu mancare facuta de tine si ar constientoza ca, ai depus un efort sau daca nu stii sa gatesti, cumpara si ruaga pe cineva sa te ajute, asta ar fi romantic cand este apusul soarelui
Constientiza *, scuze sunt pe tableta si ma grabesc cand scriu
Banuiesc ca ai poze cu voi doi. Am o idee e destul de folosita, dar cumva o sa o surprizi daca faci asta. Sa incep: Ai putea sa faci un colaj din poze cu voi doi sau un mic tablou, poti sa il faci in mall sau undeva si o sa iasa frumos. Vezi sa fie dimensiuni nu prea mari tabloul gen 20 cm pe 15 cm. Cumpara o cutie de ciocolata dreptunghiulara, desfa-o si scoate partea care protejeaza bomboanele de ciocolata( e dintr-un material alb). Pune acolo tabloul si pune capacul de sus inapoi. Vezi sa se inchida bine si leaga totul cu o funda si daruieste-o.
Nu cred ca o sa banuiasca ceva si cred ca e o mica surpriza placuta. Nu o sa te coste enorm daca vrei sa faci asta. In fine, daca faci sau nu asta depinde in totalitate de tine, eu doar ti-am dat o idee. AAAA m-am mai gandit la ceva: pe spatele tabloului scrie-i o de dicatie gen:'' Te iubesc''. Spune-mi ce parere ai de ceea ce ti-am scris. O zi faina sa ai!
Pai ar fi frumos sa o duci pur si simplu la un restaurant tu sa ii spui ca trebuie sa discutati urgent cand ajungeti acolo poti pune chenerul sa ii aduca o mica prajitura este un mod frumos de a impresiona o fata si cred ca e si convenabil. Sper sa iti placa. Bafta!
Prietenul meu mi-a dat o floare și mi-a făcut un portret atunci când am făcut 6 luni
Ideea nu e să fie ceva scump, ci ceva simbolic, ceva care îi va reaminti de tine și peste 5 sau 10 ani.
Ai putea să gătești ceva pentru voi doi, chiar dacă e ceva simplu, cum ar fi niște spaghete sau ceva la cuptor.
De asemenea, ai putea să-i cumperi un inel. Există modele foarte foarte frumoase din argint care sunt până într-un milion, am văzut ceva drăguț la 70-80 de lei. Caută pe net.
Aniversare frumoasă
NuSuntOarecare întreabă: