Daca s-ar muri asa de usor am muri pe capete
Durerile interioare nu au rolul sa te omoare.De unde atata noroc?
Doar te macina constant la fel ca si constiinta
O sa-ti faci alti prieteni, dar nu-i uita pe cei care au fost acolo langa tine intr-o zi
De murit nu mori
incearca sa iei legatura cu ei cand il mai intalnesti pe strada sa il mai intrebi si ce face, sau il suni cand ai timp sa vezi ce mai zice
si incearca sa-ti mai faci si alti prieteni
Diferenta de 2 ani e altfel cand ai 10 ani, altfel cand ai 14, altfel cand ai 20. El deja e in liceu, are alta varsta si descopera lumea in altfel. Ai sa vezi la randul tau. O sa iti ramana prietenul din copilarie cu care probabil ai pierdut contactul pentru muuulta vreme. Celalalt care e prea mic sa traverseze orasul toata ziua la fel. E trist sa te indepartezi de prieteni. Dar ai incredere in mine, prietenii pe viata ti-i faci de acum incolo. Am 32 de ani si cei mai buni prieteni mi i-am facut la 15-16 ani. Cu cei dinainte ma salut pe strada, poate vorbim 3 minute. Ceilalti imi sunt ca niste frati chiar daca pe unii ii vad de doua ori pe an, nu ne-am indepartat sufleteste. O sa-ti faci prieteni cu care o sa ai ceva in comun, nu doar ca sunteti vecini. O sa iesi cu fete. Liceul e alta viata. Ai rabdare, bucura-te de fiecare la vremea potrivita si nu te speria, chiar daca iti lipsesc baietii aia. Viata abia incepe.
De murit nu mori. Incearca sa iti faci mai multi preteni(de ex:am si eu 2 prieteni ff buni dar cu unul m-am certat si cu celalat ma mai intalnesc dar rar asa ca m-am gandit sa imi fac alti prieteni si a mers)Succes!
Nu mori
Incearca sa-ti faci alti prieteni. prin clasa. scoala.
Nu poti sa stii de ce persoane dai
Incearca sa iei cat mai mult legatura cu el.si va avea rezultate.petreceti-va vacantele impreuna...alta solutie nu vad. sper ca te-am ajutat
Bafta!
Hey. nu trebuie sa fi trist
incearca sa-ti faci alti prietenii
fi mai social cu lumea si ai sa vezi ca rezultatele o sa apara
succes :*
Chiar sufar o depresie, vreau s-o luati in serios, daca se poate, sa-mi dati un sfat, cum o sa continui?
El merge zilnic cred la cor, nu stiu, de chitara ceva.Nu iese din casa deloc in rest.
Nu o sa mori, iesi in oras mai mult. Prietenii vin si pleaca, asa ca sfatul meu e ca sa ai multi prieteni si sa ti tii aproape, dar nu prea aproape. Unu din 100 tot o sa iti fie prieten adevarat