Wow... Stii de ce zic "wow"? Pentru ca am citit viata ta de zi cu zi si pentru ca si eu am 15 ani si..nu m.am gandit pana acum ca sunt copii de varsta mea care nu se pot bucura de o copilarie normala, fericita.
Stii ce iti recomand eu cu cea mai mare placere? Sa te rogi. Hai sa iti zic si eu ceva: Dumnezeu te iubeste, chiar foarte mult. Atat de mult incat El si-a dat propiul Fiu sa moara pentru tine. Domnul Isus a stiut ce inseamna suferinta, saracia, lipsa, batjocurile, nepasarile celor din jur. El stie cum e sa fii parasit de toti cei dragi(El niciodata nu a fost parasit de Dumnezeu), cum e sa suferi. Observ ca tu ai postat rezumatul vietii tale aici fiindca nu ai cu cine discuta astfel de lucruri. Dar e Cineva care asteapta sa vorbesti cu El. Si Acela e Domnul Isus. Pur si simplu spune-I Lui tot: toate problemele tale. Lui chiar Ii pasa de tine, chiar daca tu nu vezi asta. Daca iti vine sa plangi, sa nu-ti fie rusine. Esti om si ai sentimente. Iti doresc o noapte cat mai buna. :*
P.S: asculta asta: http://youtu.be/Vhl6GKDoKC8
Foarte frumoasa melodia.Si poate ai dreptate. poate am uitat sa cred in Dumnezeu si de asta sunt pedepsit asa. Multimesc mult de sfat!