| Luke21Rules a întrebat:

Bună seara TPU. Am o problemă gravă legată... da. de şcoală. De când am inceput şcoala au inceput si chiulurile şi mai ales că am şi o dirigintă puţin mai severă. Dar nu pot să scap de acest gând, SĂ CHIULESC!. Astăzi am lipsit toată ziua de la şcoală, iar, la ora 18:30 când aveam oră cu diriginta, m-am trezit
cu un apel de la dirigintă. Desigur nu am răspuns, cum sunt eu de fel, fricos de societate.Cum aş putea scăpa de gândul acesta, de a chiulii, chiar vreau să incetez, dar pur şi simplu nu mă pot oprii. Imi este frică să merg Vineri la şcoală deoarece prima oră, este cu diriginta, şi sunt prea *fricos* să merg, halal bărbăţie. Mă poate ajuta cineva cu un sfat vă rog?, cum aş putea să le spun la părinţi despre asta sad. Fundă, vă rog sinceritate.

6 răspunsuri:
| AndraRox a răspuns:

Lipsesti fara probleme o zi intreaga de la scoala dar ti-e frica sa dai ochii cu diriginta? "Dependenta de absentat", zici!? Nu iti place scoala, nu te intereseaza? Atunci de ce iti faci griji!? Oricum parintii vor afla. Daca intr-adevar vrei sa te schimbi, fa primul pas si spune-le tu parintilor adevarul. Spune-le ce simti si ca vrei sa schimbi ceva. Te vor intelege. Este posibil sa primesti vreo sanctiune si din partea lor, dar asuma-ti ce faci. Eu cred ca ar trebui sa te preocupe mai mult situatia ta la scoala, poti ramane repetent si oricum iti pierzi sau ti-ai pierdut deja interesul pentru invatat, ceea ce nu este bine. Banuiesc ca te iei dupa anturaj, renunta la astfel de prieteni daca este nevoie, scoala este mai importanta, de ea depinde viitorul tau. Succes!

| Netrider a răspuns:

Nu te acuza. fa-ti curaj spune tot si recunoaste ca ai gresit. daca tot amani ai sa intri intr-un cerc vicios din care ai sa iesi mai greu sau o sa se termine mai rau. si desi pentru unii poate sa para neobisnuit, o rugacine acolo sus poate sa faca minuni. happy

| MissDevilish666 a răspuns:

Bună.
Știi,unele lucruri în viață trebuie să ți le asumi.
Stai liniștit, poate o să îți spună diriga vreo două, dar le meriți, nu?
Nu mai lipsi.Sau mă rog, poți lipsi, fă ce vrei. Avem nevoie de gunoieri, de oameni care dau la sapă, etc.

| AndraRox a răspuns (pentru MissDevilish666):

rolling on the floor

| Luke21Rules explică (pentru MissDevilish666):

Vreo două? laughing Eu aş zice că o să sune părinţii, poate o notă de 1, şi...

| drogh a răspuns:

Incearca sa te axezi mai mult pe scoala, nu este bine daca iti ratezi orele, ratezi si cresterea nivelului de cunostinte, e chiar frumos sa stai degeaba si sa asculti cum ti se preda si sa inveti totul...Sa vorbesti cu persoane de varsta ta, sa dezbati subiecte, etc.Nu te mai feri de ideea de a ramane la scoala.Ataseaza-te de ea si vei vedea ce mult o sa-ti placa. Fa-ti curaj!