E foarte bine asa cum ai scris.In prima compunete trebuia sa folosesti de cel putin 3 oric "in opinia mea" si e foarte bine ca ai scris ce stare ti-a dat poezia "Zapada saruta intinderile", iar la a doua compunere nu conteaza daca ai folosit figuri de stil sau nu..cu figuri de stil sau fara punctajul va fi acelasi sau chiar mai mare.
La prima compunere cred ca te-ai descurcat bine si vei fi punctata dar la a doua daca trebuia sa scrii din viata reala nu cred ca e foarte bine! Dar eu spun ca te-ai descurcat bine!
In primul rand, 'as avea 2 intrebari', nu 'asi'. Si fara virgula de dupa 'eu'.
La prima compunere ar fi trebuit sa spui si lucrurile mai 'tehnice', cum ar fi din ce parti de vorbire este alcatuit titlul, faptul ca este o personificare, care se repeta si in text, in prima strofa, si ca este sugestiv. Daca nu astea, atunci nu stiu ce vrei sa spui prin 'semnificatia titlului'.
La a 2a compunere ar fi trebuit sa te concentrezi pe actiuni scurte, nu pe o descriere, dar, atata timp cat ai facut si asta dar ai mai adaugat doar si cateva figuri de stil, ma indoiesc ca ti se va scadea. Succes.
Este bine ce ai facut la prima compunere iar la a doua nu este nicio problema daca ai folosit figuri de stil atata timp cat ai povestit acea excursie si sa spui cativa indici temporali si spatiali
P.S iti spun din propria experienta si eu am dat simularea sper sa iei o nota mare
Sper ca te-am ajutat
HAVE A NICE DAY
Nu e nici o problema, la noi profesoara da un punctaj mare pentru folosirea metaforelor figurelor de stil etc